21 september 2013

Labello Vitamin Shake


Gisteren kreeg ik twee hele fijne nieuwe lipbalsems binnen en ik wilde ze graag even laten zien. Lekker roze en fruitig, dat zijn de nieuwe Labello Vitamin Shake lipbalsems. Ze zijn er in twee soorten: Veenbes & Framboos of Acai Bes & Wilde Appel. Twee combinaties die je misschien niet zo snel zal zien (het is eens iets anders dan de klassieke vanillebalsem) maar ik vind ze wel geslaagd!

De verpakking is lekker roze en vrolijk en past gemakkelijk in de handtas. Ik heb er alvast eentje in mijn make-uptasje on the go gemikt en eentje in de badkamer gelaten. De lipbalsem zelf ziet er ook fijn uit, het is een soort van milkshake voor je lippen. Een fruitmilkshake die je subtiel ruikt, deze Labello's ruiken lekker!


Ze geven mijn lippen een zacht, gehydrateerd gevoel met een heel subtiele en naturelle kleurwaas en laten mijn lippen glanzen. Kleur en glans is mooi meegenomen, maar het blijft voornamelijk een lipbalsem en dat met vitamine C en E en provitamine B5. Samen met de werking van de 'supervruchten' veen- of acai-bessen, willen de Vitamin Shake-balsems de lippen hydrateren en revitaliseren, de huidelasticiteit verbeteren en ze voller maken. Er zit ook een SPF10 in om je lippen te beschermen.

Ik ben best enthousiast over deze nieuwe Labello's, ze vielen hier meteen in de smaak. Ik had ze nog niet eerder gespot, maar ze zouden nu wel al in de winkel moeten liggen.

Labello Vitamin Shake in Veenbes & Framboos of Acai Bes & Wilde Appel - € 3,59
Share:

14 opmerkingen

 1. Het lijken net yoghurt-ijsjes :-) Het lijken me hele fijne lipbalsems.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet me inhouden om er niet in te bijten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die met açaibes is niet nieuw, die heb ik al eerder gehad. Toen vond ik die echt super lekker. Dus ik zie ze me wel opnieuw kopen, ook die rechtse, die is wel nieuw.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mm, klinkt 'lekker'. Hoog tijd om wat nieuwe lipbalsems in te slaan. Als het kouder wordt moet ik echt overal ene tot mijn beschikking hebben :d.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zien er heel leuk uit, ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze zien er zo lief uit! Leuke nieuwigheid van Labello!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze zien er erg leuk uit! Ik ben wel benieuwd naar ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zien er zo leuk uit hé! Ik ben ze ook volop aan het uittesten nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zien er lekker uit en vind sommige labello's ook echt lekker ruiken, helaas werken ze niet voldoende voor mij

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig