16 september 2013

Urban Decay Naked Basics

Urban Decay Naked Basics

Ik heb waarschijnlijk uiteraard al genoeg oogschaduw, maar kijk, een bezoekje naar Londen kon niet anders aflopen dat mét het Naked Basics palet in mijn sjakosj. Niet dat ik niet kan leven zonder, maar omdat ik zo content ben van mijn beide Naked paletten, vond ik Naked Basics een zinvolle aankoop. En stiekem ook omdat ik het wel leuk vind om de heilige drievuldigheid samen in mijn make-uplade te zien liggen.

Urban Decay Naked Basics

Urban Decay Naked Basics

Naked Basics is de meest compacte van de drie en bevat zes basic kleuren. Geen shimmer, geen rijk kleurenpalet, maar wel zes werkbare en flatterende kleuren met een satijn- of matte finish. Basic wil trouwens niet zeggen dat je de kleuren niet ziet zitten of dat je er geen aangezette look mee kunt maken. Maar dat is net het fijne aan dit palet: wil je een lichte look? Prima. Liever iets meer diepte of smokey make-up? Ook perfect mogelijk!

Urban Decay Naked Basics

Urban Decay Naked Basics

De swatches zijn méér dan prima. De lichte kleuren zie je niet allemaal even goed terug op mijn arm, maar dat wil niet zeggen dat ze niet gepigmenteerd zijn. Ik heb gewoon een bleke huid :)
In elk geval stelt geen enkele kleur teleur (ja, dat rijmt): boterzacht (en dat geldt niet enkel voor de oogschaduw trouwens, ook de verpakking zelf is zo zacht als een babypoepke), gepigmenteerd en geweldig fijn om mee te werken. Ze houden zeer lang en blijven netjes zitten; wat je in de pan ziet, is ook echt hoe de kleur is en swatcht. Vier van de zes kleuren zijn exclusief, twee kleuren (Foxy en Walk of Shame) kan je al kennen uit andere paletten.

Ik ben dol op elk van de kleuren. Naked Basics is het perfecte palet om te gebruiken als ik niet moet of wil nadenken (of in tijdsnood zit). Alle kleuren passen bij elkaar en ik kan hier niets fout mee doen, zelfs al zou ik het willen. Dat maakt het meteen een heel fijn palet om je make-upcollectie mee op te starten, te gebruiken voor het werk of mee te reizen. Dat reizen zou trouwens geen probleem mogen zijn: de verpakking is zó compact dat hij zelfs in je broekzak past.

Urban Decay Naked Basics

Urban Decay Naked Basics

Urban Decay Naked Basics

Over tijdsnood gesproken... deze look is van gisteren. Zaterdag was een vermoeiende (maar leuke!) dag en zondagmiddag moesten we alweer ergens zijn op anderhalf uur rijden van thuis. Dus heel erg uitgeslapen was ik niet, laat staan dat ik tijd had om aan mijn make-up te besteden. Naked Basics to the rescue!

Urban Decay Naked Basics - 6 x 1,3 gram
Share:

18 opmerkingen

 1. Dit is zo'n fijn palette! Ik gebruik naked basics dagelijks. Heb zelfs al pan geraakt bij Naked 2...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moooi ! Deze en Naked 2 wil ik ook nog graag aanschaffen. Kwestie van een complete collectie te hebben he ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb nog geen enkel naked palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i need this too!, matte oogschaduw basics... zou dat in sephora te koop zijn in rijsel denk je?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze ooglook vind ik echt prachtig bij je!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze wil ook echt nog hebben. Ook al krijg ik mijn huidige voorraad oogschaduw waarschijnlijk nooit op :s
  :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie look, dit is zo een palet waar echt iedereen iets mee is eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie basic kleurtjes.

  Stiekem ben ik heel benieuwd naar je shoppingbuit van afgelopen zaterdag in Maasmechelen Village :) Aah, mogen we weten wat je er hebt gekocht?

  Heb je er al eens aan gedacht om je wenkbrauwen in te vullen met wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwpotlood? Dat zou je blik nog mooier maken dan ie al is ;)

  doei ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet veel geshopt in Maasmechelen, hoor :) Enkel een jeans!

   Verwijderen
 9. Zeker één van mijn favorieten paletten van nu! :) Ik maak er heel vaak een look mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Perfecte basiskleuren waarmee je alle kanten uit kan. Mooie ooglook trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtig palette! De kleuren zijn helemaal 'mijn ding' ;-) Je hebt een mooie ooglook gemaakt! De goede pigmentatie is trouwens ook top!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hey Stamatia, I love the look you created! I skipped this one because I already have enough matte neutral shades, but I can see how practical it is!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik denk dat ik hem ook nog ga bestellen... Zit er al zo lang over te twijfelen, maar waarom eigenlijk? ;-) Ben zo dol op de andere 2 dat ik deze ook vaak zal gebruiken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De twee gewone naked paletes heb ik, maar deze vind ziet er leuk uit. Maar ik heb hem op dit moment 'niet nodig'. Ik heb al 1000 verschillende neutrale kleuren :D in mijn stash.

  Maar het blijft wel een handig palet, veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dit is z'on handig palette, ik gebruik hem vrijwel bij elke look!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig