11 september 2013

The Body Shop Honeymania

The Body Shop Honeymania

Enkele maanden geleden viel ik al keihard voor de honinglijn van L'Occitane. Ge-wel-dige producten, lekkere geur, ... ik kon helemaal cocoonen in mijn badkamer. Helaas was die lijn limited edition en dus ging het leven verder. Nu kan je ook bij The Body Shop een heel aantal honingproducten kopen en ja, ook die zijn geweldig!

The Body Shop Honeymania

Ik was heel erg blij om te zien dat ook The Body Shop een honinglijn zou uitbrengen. Een lijn met een passende naam - Honeymania - en maar liefst zeven heerlijke producten. Meestal ben ik heel enthousiast over een of enkele producten uit zo'n lijn en minder geïnteresseerd in de andere producten, maar niet zo deze keer! Alle Honeymania-producten hebben voor mij een hoog hebben-gehalte en ik wil gewoon meer...

Zoals gezegd zijn er zeven producten, allemaal voor het lichaam. Ze bevatten wilde honing en dat merk je aan alles: de verpakking vrolijk geel mét bijpassende honingraat op de foto, de producten zijn amberkleurig en uiteraard ruiken ze lekker! De honing is er duidelijk in waar te nemen, al vind ik het niet de typische suikerzoete honinggeur, eerder een natuurlijke honingbloesemgeur. Gewoonweg héér-lijk!

The Body Shop Honeymania

Ik kan vijf van de zeven producten laten zien, de andere twee heb ik (nog) niet. Meestal ben ik niet zo voor stukken zeep (veel te onhandig), maar voor deze Honeymania zeep heb ik dat er graag voor over. Het zeepje is compact en het schattige honinggraatmotief met bijtje maakt het helemaal af. Hij verspreidt de geur trouwens geweldig goed: het stuk zeep lag welgeteld een half uur in mijn badkamer en de hele ruimte rook al heerlijk naar de honing. Ook het Eau de toilette verspreidt dezelfde heerlijke honingbloesemgeur.

The Body Shop Honeymania

De Lip Balm zag je al in het My BeautyLoves-filmpje van afgelopen maand. Ik kocht als tiener heel vaak lipbalsem van The Body Shop. Op dat moment was The Body Shop trouwens een van de weinige winkels waar je als tiener voor beauty terecht kon, ik kocht er bijvoorbeeld ook mijn allereerste kwasten. Op een gegeven moment was ik de balsem beu en wilde ik wel eens iets anders. Ik geloof dat het intussen meer dan 10 jaar geleden is dat ik nog eens een lipbalsem kocht bij The Body Shop, maar met deze Honeymania Lip Balm is wel meteen terug dikke liefde. Lekker zoet, voedend en heerlijk om aan te brengen.

The Body Shop Honeymania

The Body Shop Honeymania

Ook de Body Scrub is rijk en voedend. Hij heeft een dikke, crèmige structuur en maakt mijn lijf dus niet alleen glad, maar ook zacht. Het specialleke van de collectie is echter de Bubble Bath Melt. Deze zit in een pot en de structuur is echt geweldig. Heel erg vloeibaar en tegelijk toch dik en glanzend. Eigenlijk is de Bubble Bath Melt bedoeld voor in bad (rijke honingbubbels, iemand?), maar ook zonder bad lukt het prima. Ik neem een beetje uit de pot en smeer het op mijn douchepuff. Honingbubbels in de douche, for the win!
Toegegeven, heel handig is het niet, zo een pot vol vloeibaar goud in de douche, dus ben ik op zoek naar een flesje om de Bath Melt in over te gieten.

Mocht je het nog niet doorhebben, ik vind de Honeymania-collectie helemaal geweldig! Ga, loop, vlieg naar The Body Shop en sla in. Ik kan alleen maar hopen dat The Body Shop ze nog lang in het vaste assortiment houdt, dat zou mij zeer gelukkig maken :)

The Body Shop Honeymania
Lip Balm - € 5,50
Zeep - 100 gr voor € 3,50
Shower Gel - 250 ml voor € 7,00
Eau de toilette - 30 ml voor € 14,00
Bubble Bath Melt - 300 ml voor € 12,00
Body Butter - 200 ml voor € 16,00
Body Scrub - 200 ml voor € 15,00
Share:

10 opmerkingen

 1. Lijken me echt heerlijke producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze producten en zalig ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil wel eens ruiken aan die eau de toilette. Benieuwd hoe dat uitpakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De producten lijken me heerlijk :-) Alleen de eau de toilette vind ik ietwat 'too much'...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou van honingproducten want ik merk gewoon dat ze iets doen voor mijn huid... Hier ga ik zeker nog producten van in huis halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit klinkt echt super goed! Ik moet maar snel eens naar the body shop toe gaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de geur echt super. Ben ze volop aan het testen momenteel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zoo benieuwd naar de geur! Ik ga er zeker wat van inslaan bij mijn volgend The Body Shop bezoekje ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig