24 oktober 2013

EVENT: Garcia JeansGarcia Jeans kende ik vooral als mannenmerk, omdat mijn broer er in het verleden wel eens een broek van kocht. Wist ik veel dat het merk intussen een hele transformatie had ondergaan en niet enkel mannenkledij maar ook een hele vrouwenlijn had! Sinds enkele jaren waait er een nieuwe wind door Garcia Jeans en herdenkt het merk zijn Italiaanse roots met leuke collecties met een twist.
Ik mocht op ontdekking in het Brusselse kantoor, waar de huidige wintercollectie en de komende lente- en zomercollectie aan de kapstokken hingen te blinken. Onder het genot van een glaasje bubbels en lekkere Italiaanse hapjes, maakte ik kennis met het hernieuwde Garcia Jeans. Head of Design Simone gaf ons een vurige en inspirerende toelichting over haar visie op de vrouwenlijn en illustreerde dat door heel veel kledingstukken van de rekken te halen. Ik zal heel wat comfortabele, girly maar toch ook stoere stukken met een mooie detailafwerking.
Garcia Jeans blijft in de eerste plaats uiteraard een (betaalbaar!) jeansmerk dus ik spotte jeansbroeken in alle kleuren en afwerkingen. Ik kan je alvast de komende trend meegeven: volgende zomer is het terug al bleach wat de klok slaat!

Later op de avond werden de stylingtips van Simone vrij letterlijk op ons toegepast, want toen gingen wij aan het passen. Ik paste verschillende soorten jeans en wilde wel eens iets proberen waar ik zelf misschien niet zo snel naar zou grijpen als ik in de winkel zou staan. Dus uiteindelijk koos ik voor een zwarte, coated jeans die erg comfortabel zat en een bijpassend, simpel blauw shirtje met halve mouwtjes. Lekker stoer en comfy met ballerina's eronder, maar evenzeer wat meer dressed met een paar pumps en een blazer. 

Bedankt aan Garcia Jeans en PRAVDA voor de leuke avond!
Share:

5 opmerkingen

 1. Het merk Garcia ken ik niet echt.

  Ik heb laatst een resem jeansbroeken afgedankt en in de kledingcontainer gezwierd, dus er is nog wel plaats voor een nieuw (gekleurd) exemplaar :)

  wat een leuk (geel?) jasje op de voorlaatste foto :)

  doeg ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit merk ken ik niet, maar leuk dat je daar heen mocht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zeg, hoeveel ETEN was daar, jezus :-) Leuk event lijkt me!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig