12 oktober 2013

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

Love, love, love this! Het is mijn allereerste Nars-product en ik snap waarom het merk op heel wat bijval kan rekenen. Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? kocht ik in september bij Selfridges tijdens mijn Londen-tripje. Hij staat trouwens nog steeds op hun website én sinds kort verzendt de Selfridges webshop ook naar België. Jeej! Minder jeej: de verzendkosten. Auch.

Ik wilde dus heel graag 'iets' van Nars kopen, maar was er nog niet helemaal uit. De klassiekers (Orgasm blush, Albatross highlighter) vond ik in real life toch niet heel speciaal, maar toen zag ik het Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? palet. Vier kleuren oogschaduw en twee blushes, eigenlijk bevat dit palet zo een beetje het beste van Nars en is het de perfecte kennismaking met het merk. De kleuren stonden mij ook aan, zowel de oogschaduw als de blush zijn redelijk neutraal en dus heel fijn om te dragen en te combineren.

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

De vier kleuren oogschaduw zijn elk 1 gram, dat is ongeveer de helft van een fullsize, maar toch nog altijd een redelijke hoeveelheid voor een palet. Molokaï is de lichte, gouden kleur (limited edition), Antananarivo is de matte lichtbruine kleur (limited edition), Lhasa is de prachtige paarse kleur (permanent in de collectie) en Rangoun is de donkerbruine kleur (limited edition).

De blush is telkens 4,3 gram en dus ietsje kleiner dan een fullsize blush, waar ik wel heel erg blij mee ben. Deep Throat is de roze kleur op de linkerkant, Dolce Vita is de bessenroze kleur op rechts. Beide blushes zijn ook permanent te koop.

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

De make-up voelt erg fijn aan, is zacht maar korrelt niet en is mooi gepigmenteerd. Antananarivo en Lhasa zijn wat transparanter dan de twee andere kleuren oogschaduw, maar komen heel mooi tot hun recht in een make-up look. Ik zet Molokaï op het ooglid, Antananarivo boven de arcadeboog, Lhasa in de arcadeboog en de buitenste ooghoek en dan maak ik dat net iets dieper met Rangoun. Zo krijg ik een zachte smokey eye met een beetje kleur. Ook de blushes zijn een droom om aan te brengen!

Ik ben dus op alle vlakken heel tevreden over mijn aankoop, zowel qua kleur als kwaliteit heeft Nars mij volledig overtuigd. Het was niet supergoedkoop, maar prijsgewijs vind ik dit wel een mooie deal, omdat je toch wel minder betaalt dan als je elk product apart zou kopen. En ook de verpakking mag er zijn.

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

NARS Voulez-Vous Coucher Avec Moi, Ce Soir? Eye & Cheek Palette

Nars slaagt er altijd in om de verpakking erg compact en sleek te maken. De buitenkant is een soort van satijnrubber en is súperzacht! De details kloppen gewoon, zelfs het kartonnen doosje was zacht en er zit nog een extra plastiekje in het palet om de make-up te beschermen. Ook vind je binnenin een grote spiegel, dus als je graag onderweg je make-up bijwerkt, is dit wel heel erg handig. Geen andere overbodige prul (sponsapplicators, iemand?) en dus is dit palet echt wel volledig toegewijd aan de make-up. Just the way I like it.
Share:

15 opmerkingen

 1. de donkerste blush (rechts in het palette) vind ik mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. What a great set! I'm glad NARS is starting to include some great singles in their palettes. I don't reach for singles as often, so it makes more sense to me to have them in a palette. Dolce Vita looks so perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb de Nars Orgasm blush en gebruik ik hem zo vaak! Echt topkwaliteit! Die lichtroze blush ziet er ook erg mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi :) heb zelf nog niets van nars

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig merk is het he! Zelf heb ik mezelf laten overtuigen om Orgasm te kopen en heb er nog steeds geen spijt van :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waauw, zo mooi!! Benieuwd naar alle mooie looks die je hiermee gaat maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi ! Ik hou echt van die strakke verpakking van Nars. Staat ook zo fancy in je stash he ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zucht, how do I love NARS... Mooi palet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super! wat een pigmentatie! ik kijk ook uit naar wat je ermee doet. ik moet daar DRINGEND iets aan doen! nars in mijn stash :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig! Dit zou voor mij ook wel een mooie aanvulling zijn hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Er is geen enkele kleur die mij niet aanstaat uit dit palette. Goeie aankoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geweldig palette, alles in één en ook nog eens van goede Nars kwaliteit!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig