5 oktober 2013

Kérastase Nutritive Irisome: Immersion Nutritive & Touche Perfection & WIN!


Nutrisime Irisome is een bestaande lijn van Kérastase die gericht is op droog tot zeer droog haar. Vrije radicalen zorgen voor oxidatie van de proteïnen en lipiden in je haar, je haar verliest dus aan voeding en wordt droog of droger. Het Nutrisime Irisome-gamma bevat het Irisome Complex, dat die oxidatie moet tegengaan. Met behulp van de anti-oxiderende kracht van de wortels van de iris wordt er een krachtig voedingscomplex in je haar geïnjecteerd om een netwerk aan voedingsreserves aan te leggen, zodat het droge haar terug gevoegd kan worden en immuun wordt tegen uitdroging.

Binnen de Nutrisime Irisome-lijn werden er twee nieuwe producten gelanceerd én je kan ze hier ook allebei winnen.

Immersion Nutritive is een pre-treatment, een verzorging die je gebruikt vóór de shampoo. Deze heb ik zelf niet getest, maar het klinkt wel veelbelovend.

Het is een smart starter die je haarvezels al helemaal prept om ze daarna optimaal te kunnen voeden. Extreem droog haar wordt hier dus erg blij van. 

Hoe gebruik je de Immersion Nutritive? Breng deze pre-verzorging aan op droog of licht vochtig haar. Verdeel het goed over de gehele lengte van je haar en laat het even inwerken. Daarna spoel je het uit en was je je haar met shampoo. Hierna voelt je haar soepel, egaal en doorvoed aan.Ik testte zelf Touche Perfection, een vollermakende balsem voor droge punten. Hiermee zorg je dus voor de afwerking, het is een beetje als een lippenbalsem, maar dan voor je haar. Het brengt je haarpunten onmiddellijk tot een your hair but better-resultaat en maakt ze gevoed, zacht en glad.

Het leuke hieraan is dat je ook een onmiddellijk resultaat hebt en dat je het gewoon op droog haar kunt aanbrengen, eventueel meermaals per dag. Smelt een beetje tussen je vingertoppen en masseer het dan in je haarpunten voor een onmiddellijk effect.

De verpakking is trouwens heel erg compact, je gooit dit gemakkelijk in je tas voor onderweg. Handig voor touch ups on the go!

Meer info over deze lijn vind je natuurlijk op Kérastase.com. Maar je kan het effect misschien zelf aan den lijve ondervinden, want ik mag beide producten weggeven!

Er zullen dus twee winnaars zijn: een winnaar voor de Immersion Nutritive t.w.v. € 38,50 en een winnaar voor de Touche Perfection t.w.v. € 28,90.

Wat moet je ervoor doen? Deze keer gebeurt de verzending door het merk zelf, dus enkel lezers met een geldig Belgisch adres kunnen meedoen. Volg mijn blog via Bloglovin' of onderaan via Google Friend Connect. Je kan mij daarnaast ook terugvinden op Facebook, Twitter en YouTube.

Bevestig je deelname door mij een mailtje te sturen op info [at] beautyloves.be, dan kan ik je meteen contacteren als je wint.

Meedoen kan tot en met 19 oktober 2013, de winnaar krijgt op 20 oktober een mailtje.

Succes!
Share:

10 opmerkingen

 1. Leuke winactie! Ik ga meedoen, ga je nu dadelijk een mailtje sturen :) Je blog volg ik al een hele tijd via bloglovin.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nice, heb meteen gemailt :d Vind de verpakkingen van het merk altijd zo mooi luxe, ben er wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai wat een toffe winactie! Heb gelijk meegedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuke winactie!! Ik heb je gemaild!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb net dezelfde winactie online staan:)

  Liefs

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik doe mee, want deze lijn kan mijn droge haar dezer tijden wel gebruiken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig