6 oktober 2013

Dior Crème Abricot

Dior Crème Abricot

Dit potje had ik al een tijdje op het oog. Ik ben er twee keer kortbij geweest om hem te kopen, maar haakte telkens af. Maar laatst was ik in Antwerpen en had ik nog een kortingsbon van de parfumerie, dus dat was eigenlijk net het laatste duwtje in de rug dat ik nodig had. #vrouwenlogica

Dior heeft een heel assortiment van versterkende nagelverzorging. De producten met voedende, lipidenherstellende Abricot-verzorging gaan uitdroging tegen en zorgen ervoor dat je nagels in topconditie blijven.

Mijn LUSH Lemony Flutter was al serieus overtijd en begon een beetje vreemd te ruiken. Niet meer naar frisse citroenen, maar een beetje muf. Dat was het moment waarop ik overschakelde naar de Dior Crème Abricot, een klein potje bomvol rozige, sticky crème.

Dior Crème Abricot

Ik had er al heel veel goeds over gelezen en ook Vanessa is hevig fan. Haar enthousiasme en perfecte nagels hielpen mij overstag.

Ondanks de naam bevat de Crème Abricot geen abrikozenextracten. Beetje vreemd, vind ik, maar er zitten wel andere voedende bestanddelen in deze nagelverzorging.

Ingrediënten: Lanolin, Aqua (water), Paraffinum Liquidum (mineral oil), Glycerin, Cera Alba (Beeswax), Sorbitan Sesquioleate, Phenoxyethanol, Lecithin, Sorbic Acid, Parfum (Fragrance), Aluminum Hydroxide, Cl 73360 (Red 30 lake), Geraniol, Cl 19140 (Yellow 5 Lake), BHT, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal.

Crème Abricot is een efficiënte verzorging die de groei van je nagels bevordert en de weerstand ervan verhoogt. Perfect wat ik nodig heb, want mijn eigen nagels zijn vrij zwak. Af en toe heb ik periodes dat ze erg schilferen en ik kan ze nooit heel lang laten groeien, want dan scheuren ze. Sinds kort ben ik ook terug begonnen met mijn haarsupplementen (Omnivit Vita Haar) en die versterken ook je nagels. Lemony Flutter vergat ik heel vaak aan te brengen, dus ik moet mezelf er wel op toeleggen om mijn nagels regelmatig in te smeren. Ik gebruik wel elke avond een handcrème, maar omdat de conditie van mijn nagels echt wel wat hulp kan gebruiken, wilde ik nog een extra verzorgend product gebruiken. En ik moet zeggen dat het met deze Crème Abricot best wel goed lukt! Ik ben nog niet zover dat ik perfecte nagels heb, maar ik zit toch al op de goede weg.

Dior Crème Abricot

Crème Abricot breng je aan op de nagels en nagelriemen en masseer je dan lichtjes in. Je hebt er echt niet veel van nodig, dus ik kan nog wel even verder met dit potje. Eigenlijk breng je dit best 's avonds aan: het kan dan de hele nacht inwerken plus je hebt geen last van het sticky effect, want je bent toch aan het slapen. Ik heb een paar katoenen handschoentjes van Essence die ik erover draag, zodat de Crème Abricot de hele nacht goed kan inwerken.

De verpakking is trouwens wel prachtig. Dit delicate, witte doosje staat erg chique op mijn nachtkastje. Dat maakt het eens zo fijn om te gebruiken. En dat de crème roze is, is voor mij alleen maar een extra troef ;)

Dior Crème Abricot fortifying cream for nails - 10 g voor € 19,84 bij ICI Paris XL
Share:

19 opmerkingen

 1. het lijkt me een fijne substantie, maar het potje zelf vind ik stiekem veel te saai ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik dit meerdere malen per dag al een jaar of 3. De enige manier voor mij om verzorgde nagelriemen te hebben. Dat het wat kost neem ik voor lief. Dit is HG-material. Big time.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat ook al lang op de wishlist ! Hmm, nu ga ik me zeker niet meer kunnen inhouden om hem te kopen na je positieve review.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, het potje is ook zoooo mooi! Ik heb nu de tube met de olie, is ook heel fijn. Maar deze is zoveel mooier om 'uit te stallen' ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo mooi en lijkt me ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad supermooie verpakking, ik ben voor de crème de rose gegaan :) ik vind het super om zo'n luxueus product op mijn nachtkastje te hebben staan, maar ik vind het product zelf eigenlijk de prijs niet waard.. wat vind jij van de prijs-kwaliteit-verhouding van de creme abricot?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi, maar wel erg duur. Is Lemony flutter van Lush niet net zo goed?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wacht op de review na een tijdje gebruik. Ik heb ook al op het punt te staan om hem te kopen, maar de mineral oil doet me vaak denken dat het veel geld is voor een mooie verpakking en verder niets. :s

  BeantwoordenVerwijderen
 9. I loooove Huile Abricot so much that I already got a backup during the sales. Now it looks like I'll have to go back for the Creme version as well!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De verpakking en de textuur alleen al hebben echt een hoog hebbenhebbenhebbengehalte!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind deze crème zalig! Naast de Embryolisse is deze favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Als mijn potje Lemony Flutter op is, ga ik ook voor deze! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Jammer dat deze niet echt naar abrikozen ruikt :D Dat was pas echt geweldig geweest :p

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Joepie, ik heb ook nog een verjaardagsbon liggen :-) deze staat al even op mijn lijstje en nu schuift hij toch wat naar boven ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik heb hem wel een geprobeerd in de Douglas maar ik weet niet of het aan te tester lag maar ik kon de geur niet uitstaan. Er bleef uren aan een stuk een muffe geur op mijn vingers hangen, brr. Qua werking vond ik hem ook wel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De Vintage verpakking is prachtig! Geweldige blog heb je trouwens, ik heb je even gefollowed op Bloglovin!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig