30 oktober 2013

Batiste droogshampoo x 3


Can I get a halleluja voor droogshampoo? De meest geweldige uitvinding voor dagen dat de tijd even te snel gaat en je haar een snelle opfrisbeurt kan gebruiken. Deze van Batiste was de eerste droogshampoo waar ik dik twee jaar geleden enthousiast over was. Sindsdien zit er altijd wel een bus droogshampoo in mijn stash en heb ik al verschillende merken geprobeerd in alle prijscategorieën. 

Als ik er eentje mag aanraden, en dan vooral omwille van de prijs-kwaliteitverhouding, is het wel de drooghampoo van Batiste. Het is het perfecte maatje om mijn vettige haarwortels een nieuwe boost te geven en mijn haar nog een dagje langer te laten meegaan. En als bonus krijg ik er ook nog eens extra volume van.

Droogshampoo is echt supersimpel te gebruiken. Even schudden, op een 30 cm van je haar houden en op de haarwortels spuiten. Ik laat het zelf dan meestal even inwerken, masseer het daarna in met mijn vingertoppen en tot slot kan je het nog uitborstelen of verder stylen.Batiste heeft verschillende soorten droogshampoo, dus afhankelijk van je haarkleur of voorkeur, kan je nog wel afwisselen. Er zijn zelfs mini's van te koop, héél handig voor in de handtas of gewoon om Batiste eens uit te testen. De Original heeft een hele frisse, basic geur. Zelf vind ik dit de minst interessante, omdat er andere soorten zijn die naar mijn bescheiden mening net iets lekkerder ruiken, zoals bijvoorbeeld de schattige, roze Blush versie. De lekkerste geur vind ik trouwens hun Tropical, die is lekker exotisch, maar daar heb ik op dit moment geen exemplaar van om te laten zien.


De XXL Volume droogshampoo is nog een categorie apart. Mijn fijnharige hoofd stond te springen om deze te gebruiken, al was ik ook best sceptisch. Want heus, hoeveel meer volume kan een droogshampoo geven? Véél meer, zo blijkt. Hello, big ass hair! Ik moet zelfs opletten met de hoeveelheid die ik in mijn haar spuit, want anders is het snel too much. Op zich werkt de XXL Volume als de andere droogshampoos (dus de vettigheid verdwijnt uit mijn haarwortels), maar er zit gewoon veel meer volume in mijn haar. Nu nog de XXL Volume met de geur van Tropical en ik ben een tevreden mens :)

Batiste droogshampoo is te koop bij Di en Kruidvat - meer info op Batiste.nl
Original - 200 ml voor € 4,59
Blush - 200 ml voor € 4,59
XXL Volume - 200 ml voor € 5,59
Dark&Deep brown - 200 ml voor € 5,59
Original Mini - 50 ml voor € 1,99
Share:

15 opmerkingen

 1. die van batiste heb ik nog niet geprobeerd. heb er wel al veel goede dingen over gelezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb het nog nooit gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb ook een batiste droogshampoo in mijn stash.

  de verpakking van de 'blush' versie vind ik zo lief en mooi :)

  ik dacht dat joico sinds enige tijd ook een droogshampoo in zijn gamma heeft. daar ben ik ook wel benieuwd naar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die van baptiste vind ik altijd erg fijn, ik ben wel benieuwd naar de volumeversie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik nog nooit geprobeerd. Ik denk dat ik voor de rest alle droogshampoos op de markt al heb uitgeprobeerd. Momenteel ben ik ook erg tevreden over de volume droogshampoo van Andrelon.

  Deze maakt mij ook erg benieuwd! Vorig jaar in Londen wou ik de droogshampoo van Batiste voor rood haar kopen. Maar ik had schrik dat het toch niet meteen de perfecte match ging zijn voor kopertinten. Dus heb ik hem helaas laten staan. Maar in Londen is zo veel keuze van dit merk, niet normaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh verdorie, ik kocht een paar dagen geleden voor het eerst droogshampoo en had deze bijna gekocht, maar dan toch maar niet. Bummer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De blush is mijn favoriet maar ik heb de XXL Volume nog niet geprobeerd. Dat zou ik toch wel eens moeten doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De XXL volume is echt mijn redder in nood! Geweldig spul :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De XXL versie schaf ik mij zéker aan ! Heb nu ook een volume versie van Batiste en die is best fijn, al ben ik over het algemeen geen droogshampoofan. Maar, soms moet het gewoon wegens geen tijd om haar te wassen :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de gewone versie en die voor donker haar erg goed !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt erg maar ik heb Batiste nog aaaaaaaltijd niet geprobeerd... Ik moet dat nu toch ECHT eens doen, lol.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb altijd zo'n bus van de Original in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb hier thuis de originele en die voor xxl volume staan en beide zijn zo ongelofelijk goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb deze allemaal al gehad, wil zo graag de cherry variant maar die is hier al niet meer te vinden :(

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig