8 november 2013

Philosophy Home Sweet Holiday: Granny's Apple Pie


Het is november en ik ben al helemaal in de kerstsfeer! Eerst werd mijn enthousiasme aangewakkerd door de superlekkere Lush kerstcollectie, daarna landde het persbericht van Home Sweet Holiday in mijn mailbox en werd ik helemaal kersthappy. Vorige week zaterdag liep ik dan nog eens door de Ikea, waar ik erg leuke kerstspulletjes spotte (denk: kerstlichtjes in de vorm van sneeuwkristallen). Vandaag kom ik nog eens terug in de Home Sweet Holiday-sfeer van Philosophy met Granny's Apple Pie.
A secret recipe for a home sweet holiday. Ingredients: lights to warm your heart, decorations to delight your senses, friends and family to fill your cup, favorite books to evoke your fondes memories, fresh snow to make snow angels, a kind hand to help those in need, a belief in miracles. Directions: mix together and spread with happiness.

Granny's Apple Pie ruikt (je kan het wellicht al raden) écht als een appeltaart die net uit de oven komt. Je kent dat wel, het moment dat je de verse appeltaart uit de oven haalt, de geur je keuken en huis vult en je er nog niet van mag beginnen smikkelen, omdat het eerst moet afkoelen. Zo ruikt het precies!

Ik herken gebakken appeltjes, kaneel en gebak. Het speeksel komt er net niet van in mijn mond, maar het scheelt dus niet veel. Het leuke is dat je niet op je honger moet blijven zitten, want op de fles staat het recept van Granny's Apple Pie gedrukt, zodat je deze taart ook effectief kan maken. Ik weet dat niet iedereen fan is van foodgeuren, maar voor nu vind ik het perfect. Koud, snel donker en regen... dat vraagt gewoon om gezelligheid en warmte, ook in de badkamer.


Granny's Apple Pie is een drie-in-een-product, je kan deze dus gebruiken als shampoo, douchegel en badschuim. Ik gebruik deze giga fles als douchegel, wegens gebrek aan een bad en een heel arsenaal aan andere shampoos in mijn kast. In elk geval vind ik het een zalige douchegel want hij voelt zacht op de huid en schuimt rijkelijk.

Op mijn kerstwishlist staan nog de twee setjes, Fruitcake Mix en The Cookie Exchange. Superschattig om te krijgen maar ook om te geven!

Philosophy Home Sweet Holiday - vanaf november 2013 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL
Granny's Apple Pie - 480 ml voor € 17,50
Share:

11 opmerkingen

 1. Zou nu zelf niet naar apple pie willen ruiken, maar dat komt ook doordat ik dat echt niet graag eet :-) ! Wel cute als cadeau !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. klinkt heerlijk, maar is best prijzig naar eigen mening

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een zalige geur. De beschrijving doet mij ook al denken aan de appeltaart van mijn oma :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd naar deze geur, maar weet niet of het meteen wat voor mij zal zijn zo'n food geur. Maar ik hou wel van Philosophy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. aah, zo'n grote, dikke, lekker ruikende en multifunctionele fles douchegel :)

  hij doet me een beetje denken aan mijn reuzefles snow fairy van lush, die ik gisteren aan mijn vriend gaf, omdat hij die zo graag ruikt én gebruikt :) zelf was ik de mierzoete geur een beetje beu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm..Hoe je de geur omschrijft, heerlijk :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die geur klinkt echt super gewoon! En de verpakking is ook megaleuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil het liefst deze hele lijn :D Maar goed ,er moeten keuzes gemaakt worden :D Ik ben zelf niet zo'n "appelfan", maar Sweet Fluffy Cupcake zie ik wel zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig