11 november 2013

Dior J'Adore L'Or

Dior J'Adore L'Or

Op het Dior-event was er niet alleen make-up, maar ook parfum. Ik had een kleine one-on-one parfumsessie waarin ik alle J'Adore-geuren mocht ontdekken.

Van Dior J'adore zijn er verschillende versies (de eau de parfum is de bestseller!), waarvan l'Or de meest zuivere is. Toen ik de verschillende geuren rook, ging mijn voorkeur meteen uit naar l'Or. Ik houd wel van een luxueuze, zwaardere geur (denk: Jean Paul Gaultier Le Classique, Viktor & Rolf Flowerbomb Extreme, Tom Ford Violet Blonde), maar geur is natuurlijk erg persoonlijk.

Dior J'Adore L'Or

Dior J'Adore L'Or

Dior J'Adore L'Or

Dior J'adore l'Or is op en top luxe en dat begint al bij de verpakking. De flacon zit niet zomaar in de doos, je krijgt eerst nog een aparte Dior-doos (die je dan kan recycleren en voor iets anders kan gebruiken) waarin het parfum handmatig verpakt is mét begeleidend kaartje. Om maar te zeggen, het is áf.

Dior J'Adore L'Or

Net zoals de andere J'adore-parfums, zit ook l'Or in de typische J'adore-flacon: het lijkt op een oud parfumflesje of amfora, maar is natuurlijk een pak gesofisticeerder en afgewerkt met een hele mooie gouddruppel als dop. Bij l'Or is de hals nog meer uitgewerkt als een juweel en de details zijn werkelijk prachtig. Het typeert het parfum als een delicaat en kostbaar goed.


Dior J'Adore L'Or

En dat is het ook, want l'Or bevat verschillende absolues van bloemen die speciaal voor Dior worden geteeld. Een absolue krijg je door op een bepaalde manier de geur uit de bloemenblaadjes te extraheren en is erg geconcentreerd (er zijn dus meer bloemen nodig om een absolue te maken). L'Or bevat absolues van de meiroos, jasmijn, tonkaboon en Tahitiaanse vanille en die werken perfect samen. Dat levert een heel warme, sensuele geur op, die eerder oriëntaals getint is in vergelijking met de andere J'Adore-varianten en die echt heel erg lang blijft hangen. Bijsprayen doorheen de dag is absoluut niet nodig!

J'Adore l'Or mag dus het rijtje vervoegen van mijn favoriete parfums, niet enkel door de geweldige geur, maar ook door het prachtig afgewerkte flesje.

Dior J'Adore l'Or - 40 ml voor € 131,50 - verkrijgbaar in de parfumerie
Share:

15 opmerkingen

 1. Hmm, de gewone J'adore is mijn all time favorite parfum, dus ik ben wel benieuwd naar deze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I'm a big fan of all the vanilla in this one! Perfect for the long and cold winter nights!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben erg benieuwd naar de geur. De verpakking is erg chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de gewone J'Adore al heerlijk dus ik ben zeker benieuwd naar deze nieuwe variant :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooo... Ik ben nu helemaal benieuwd naar deze geur. Snel ga ik deze ruiken bij de Parfurmerie want over twee maanden ben ik jarig, dus wie weet komt deze dan wel op mijn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Klinkt heerlijk! Ben ook wel van de zwaardere parfums.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heerlijk :) mooie flacon :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de originele erg fijn ! Deze gaat voor mij iets te zwaar zijn denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik dacht dat hij voor mij iets te zwaar zou zijn, maar ik vind hem toch erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een bottle hiervan van jaren geleden en het is mijn all time favourate ;-)
  Zo mooi en heerlijk.....
  Ik denk dat ik deze nieuwe bottle ook wil want zo een fijne geur daar kan ik niet zonder.....

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik ben al fan van de originele versie dus deze zal zeker ook heerlijk ruiken !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. zaterdag ga ik deze toch maar eens besnuffelen in de parfumerie.

  mmm...ik kan een goede, zware geur ook wel appreciëren. zowel bij heren- als damesparfums :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig