29 december 2013

Best of beauty 2013

Vorig jaar deed ik nog een top 12 van 2012, maar dit jaar zit ik ruim over de 13. Uiteraard gebruik ik meer producten dan deze uitverkorenen, maar dit zijn wel de producten die ik in 2013 voor het eerst ben beginnen gebruiken én die mij ook tot op het einde zijn bijgebleven.


Lippen
Ik koos voor een lipbalsem, een gloss en een lipstick. Ik had jarenlang geen Labello meer aangeraakt, maar met de Labello Vitamin Shake kwam daar terug verandering in. Er zit nog steeds standaard eentje in mijn handtas en ik kan daar altijd op terugvallen voor een glansje en verzorging. 
Eveneens onder de indruk was ik van de Givenchy Le Rouge in Rose Précieux. Dit is een prachtige lipstick die heel goed op de lippen houdt. Bovendien zit hij ook nog eens in een geweldig leuke limited edition verpakking en dus kon deze niet in het lijstje ontbreken. 
Ook MAC Flair for Finery zit in de handtas, want deze cremesheen glass is een supermooie, nuderoze gloss die je lippen neutraal aanzet. Ik kan hem blindelings en zonder spiegel aanbrengen en dat zegt iets over hoe gemakkelijk en neutraal je hem kan aanbrengen.


Poeder
2013 was toch wel het jaar van de budgetpoeders. Essence All About Matt! kwam eerder toevallig in mijn leven, nadat ik uitslag kreeg van Rimmels Stay Matte, maar ik ben hier al zo blij mee geweest! Een geweldig poeder voor een even geweldige prijs. Ook Bourjois is een merk dat ik meer en meer ben beginnen appreciëren in 2013 en daar is dit Poudre de Riz de Java een mooi voorbeeld van. Het retro doosje maakt het helemaal af, maar ook de inhoud mag er zeker wezen. Deze fijne bronzer van Yves Rocher sluit het rijtje budgetpoeders af. Ik gebruik hem nog niet zo heel lang, maar ik weet zeker dat deze een schot in de roos is. Het is een duo-poeder met aan de linkerkant een mooie, matte bronzer en rechts een parelmoerpoeder. Dit is de lichtste kleur, Hâle Léger, en die is helemaal perfect voor mijn bleke huid.

Uitzondering op de budgetpoeders is Guerlain Crazy Terracotta. Guerlain en bronzers, dat zijn twee handen op een buik. Alles hieraan is perfect, van het doosje tot de geur van het poeder. Als je een high end bronzer wilt, móet je gewoon bij Guerlain zijn!


Nagels
Essie rules! Ik vind het geweldig dat we Essie bij Kruidvat en Di kunnen kopen. Elke keer ik voor het schap sta, ben ik even onder de indruk van het kleurengamma. Verder lakken ze geweldig goed want zowel de formule als het kwastje zijn uiterst gemakkelijk. Persoonlijke favorieten in 2013 waren Fiji en Sunday Funday.

Nadat mijn potje Lemony Flutter het begeven had, kocht ik de Dior Crème Abricot om mijn nagelriemen te verwennen. En of ze verwend worden! Ik vind dit een superfijn product, al zal het prijskaartje er voor sommigen te veel aan zijn.


Ogen
Mijn twee favoriete aankopen in het departement oogschaduw: Nars Voulez-Vous Couchez Avec Moi, Ce Soir? en Urban Decay Naked Basics. Ik hoef jullie vast niet meer uit te leggen waarom, wie wil kan er de reviews nog eens op nalezen. 

Onder de ogen draag ik mijn überfavoriete Sisley Phyto-Cernes Eclat, een concealer om u tegen te zeggen. Hij is duur, maar je krijgt dan ook een hoeveelheid waar je bij andere merken alleen van kan dromen. Deze Phyto-Cernes Eclat concealt mijn kringen en geeft tegelijk een goede éclat, waardoor ik er direct wat wakkerder uitzie.

In 2013 leerde ik ook Chanel Le Volume de Chanel kennen. Ik ben na zes maanden steeds meer onder de indruk van deze geweldige mascara. Hij staat niet op nummer een (die plek blijft weggelegd voor YSL Volume Effet Faux Cils) maar hij heeft zijn strepen toch wel verdiend. Ik gebruik hem nu nog steeds en hij blijft gewoon goed! Droogt niet uit, ruikt niet raar en irriteert mijn ogen niet. Bovendien is de formule er met de tijd alleen maar op verbeterd: waar ik in het begin wat last had van overtollig product op het borsteltje, is dat nu gelukkig verleden tijd. 

Een andere manier om mijn wimpers aan te zetten: individuele valse wimpers van Eylure x Katy Perry. Vergeet die volledige strips, eens je individuele wimpers hebt gebruikt, wil je niets anders meer!Skincare
Honing is hét woord van 2013. Eerst kwam de limited edition van L'Occitane (direct uitverkocht, boe!) en daarna de zachte honingbloesemlijn van The Body Shop. Die laatste kan je gelukkig wel nog gemakkelijk vinden. Zá-lig!

Al mag het ook wel arganolie zijn. Bij Kneipp vond ik deze geweldige bodycrème met vijgenmelk en arganolie. Een combinatie die je niet meteen zou verwachten, maar die meer dan lekker is!

Toppertjes in mijn gezichtsverzorging zijn het GlamGlow Youth Mud masker, REN Glycolactic Renewal Mask, Sisley Supremÿa Yeux oogcrème en het Revitalash wimperserum. Stuk voor stuk producten die mijn huid en wimpers er op vooruit hebben geholpen.

En natuurlijk mag de Clarisonic Mia 2 niet ontbreken! Eindelijk is hij ook in België te koop en het product is superpopulair. Op dit moment test ik de Clarisonic Aria, maar de Mia 2 blijft dé topper van 2013!

Deel jullie best of beauty gerust in de comments!
Ik wens jullie een fijn eindejaar en alvast een gelukkig nieuwjaar!
Share:

24 opmerkingen

 1. Wat een mooie producten! Leuk om te zien dat de nagellakken van Essie al zo ver op zijn. Tsja, dan zijn het favorieten hè?! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep! Heb ze al heel veel gedragen en ik vind dat ook niet erg, dan zie ik tenminste dat ik een product ook echt gebruik.

   Verwijderen
 2. Mooie producten! Het poeder van Essence heb ik ook en is een echt budgettoppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, jij hebt die nagellakken al ver opgemaakt! Fiji heb je toch nog niet zo heel lang he? En Sunday Funday is van de zomercollectie geloof ik. Daar kan ik wel een voorbeeld aan nemen. ;)

  Mooie favorieten! Ik vind het echt jammer dat ik die honingcollectie van l'Occitane gemist heb. De handcrème lijkt me namelijk heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, inderdaad! Maar wel al héél veel gedragen, vooral op mijn vingernagels, maar ook op de teennagels.

   Ik hoop (niet zo) stiekem dat L'Occitane die honingcollectie ooit nog eens uitbrengt. Dan koop ik mij gelijk een paar van die handcrèmes. The best!

   Verwijderen
 4. De bronzer van Guerlain ziet er echt super mooi uit. Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie favorieten ! De honing lijn van TBS vind ik ook helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige producten allemaal in je favorieten! Het Naked Basic Palette kom ik begrijpelijk erg veel tegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie favorieten vooral die nagellakjes :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke favorieten, en bedankt om mijn 2014-lijstje weer wat aan te dikken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. mooie spulletjes :)

  het enige product dat ikzelf ook heb uit deze lijst is de sisley concealer.

  ergens had ik gedacht dat chanel les beiges er ook bij stond ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Les Beiges vind ik heel goed, maar in vergelijking met de rest dan toch niet "best of". Moeilijke keuzes, in elk geval!

   Verwijderen
 10. essie en het java poeder staan ook op mijn lijstje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke collectie aan favorieten :-) ! De clarisonic mia komt toch ook gauw eens in huis.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hier zitten heel wat producten tussen waar ik me zeker in kan vinden! Crème Abricot, Guerlain, Honeymania...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die Givenchy lipstick uit de kerst collectie is zó mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuke toppers! Mijn topper is het Estée Lauder Night Repair serum!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Great picks, Stamatia! I still find it a pity that L'Occitane didn't make the honey line permanent. I LOVED that hand cream and body butter so much!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooi overzicht, Stamatia :-) Bij mij is 2013 misschien ook wel het jaar van de poedertjes geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. leuke favorietjes! ik ben ook dol op die individuele lashes

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wauw vind al je favo's wel leuk! Vooral de rode lippenstift

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig