31 december 2013

Life behind the blog: december 2013


Tijdens een bezoekje aan een grote Carrefour viel mijn oog op deze Reese's Peanut Butter Cups (tussen de Amerikaanse producten). Aangezien ik ze al vaak zag voorbijkomen op Instagram, was ik nieuwsgierig en nam ik een pakje mee. Ze waren lekker, maar niet geweldig. Ik had er waarschijnlijk te veel van verwacht :-) 


Deze Oreo's met witte chocolade daarentegen... the best! Ook in de Carrefour gevonden, bij de gewone koekjes.


Begin december trok ik een dagje naar Antwerpen en ontmoette ik er een aantal andere bloggers. 's Middags werd het een lunch bij De Burgerij. De Dolce Vita burger is mijn favoriet, als je er eens bent, moet je deze proeven! Enkel voor de grote honger :-)
(Late) kerstcadeautjes-slash-vroege verjaardagscadeautjes!


Eindelijk wat aankleding op mijn bureau! Na een jaar is het er dan toch van gekomen, haha. Een combinatie van Zara Home, Saar en Donum. Nog steeds zo blij mee, onze mooie trap! En ook onze living kreeg een beetje meer aankleding met een tapijt. Vrij basic, maar súpergezellig!Mijn verlof is alweer bijna voorbij (boehoe!) maar ik heb ervan genoten. Lekkers hoort er dan ook wel bij, uiteraard. Een merveilleux en een latte bij Pain Quotidien en een pannenkoek bij Gwenola in Gent. Niet erg onder de indruk van die pannenkoeken, trouwens. Niet slecht, maar eerder gewoontjes. Ik heb er alleszins al véél betere gegeten, zoals bij 't Flensje in Houthalen.


Nog meer dessertjes, maar dan op z'n Grieks, bij mijn ouders. Yum!
Ik was zó blij dat de kerstperiode eraan kwam! De boom werd al opgezet voor Sinterklaas (sue me) en de cadeautjes werden netjes onder de boom geplaatst. Tigra vond dat in elk geval wel interessant, zo'n extra hindernissenparcours. Al mocht ze niet klagen, want van Heartbreakers kreeg zij ook een leuk kerstpakketje vol snoepjes en speelgoedjes.Een van mijn kerstcadeautjes was deze geweldige set van Philosophy. Eerder in de maand deed ik mezelf ook nog de Starbucks kerstmok cadeau. Ik vind hem gewoon geweldig!


In december waste ik ein-de-lijk nog eens mijn wagen. Ik ben beschaamd om te zeggen hoe lang het alweer geleden was. Oeps.En ook in december lag Tigra in al haar wolligheid op haar gemak. Must be good to be a kitty!

Vandaag komen vrienden langs om mijn verjaardag te vieren, de taarten staan al klaar! En deze avond halen we Chinees af om er een gezellig avondje van te maken. Die hard party'en zit er niet meer in, maar eigenlijk vind ik dat niet erg. Ik ben wel nieuwsgierig naar de laatste cadeautjes onder de boom. Van een pakje weet ik zeker wat het is, van een tweede ben ik bijna zeker en het derde is een complete verrassing.

Maak er een fijne avond van en tot in 2014!
Share:

12 opmerkingen

 1. Nu ben ik ook wel benieuwd naar de pakjes die je nog moet krijgen ;-) ! De witte oreo's zien er JUM uit ! Moet ik ook eens gaan bezien in de carrefour ;-) ! Alvast een prettig eindejaar en nogmaals happy b-day ! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Flor (mijn kat) probeert de kerstboom hier 'n beetje te trashen. Als ik 'm niet meer vindt, zit hij gegarandeerd onder de kerstboom. Hij vindt het bijzonder interessant!

  Oh de fruitcake mix, superleuk! Ik heb sinds kort nog maar mijn eerste philosopy product (honey buns) :-).

  Nog 'n prettige verjaardag en 'n geweldige afsluiter van 2013!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ik ben blij dat die van mij niet IN de boom kruipt, zo heb ik er ook al gezien op Instagram :-)

   Honey Buns klinkt anders ook superlekker!

   Verwijderen
 3. ik heb net gegeten, maar kijk: ik heb opnieuw honger :D Elke maand hetzelfde liedje, als ik deze post zie voorbijkomen :)

  Ik kreeg ook zo'n verrassing voor de poes :) Ze vond het echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke foto's, jullie hebben inderdaad een mooie trap!! Alvast een fijne jaarwisseling

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eten en beauty, de perfecte combinatie :-D Die food pics doen mijn maag knorren, ai ai ai, maar ik wil niet te veel eten. Ik wil vanavond goed veel plaats hebben om veeeeel te eten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. aww Tigra :) gelukkig nieuwjaar Stamatia!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Happy New Year and may all your dreams comes true!
  Prachtige foto's!

  Mooie dag

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke foto's ! Nog een fijne verjaardag en een fantastisch 2014 !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb in 2013 de 'koffie verkeerd' weer herontdekt..heerlijk :p

  jij lust dat ook graag, geloof ik ;)

  heerlijke foto's alweer :)

  ***

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik ben nogal van de latte :-) Een echte koffie drink ik eigenlijk niet, dus als ik dan eens koffie drink, is het zoiets :-)

   Verwijderen
 10. mmmm de burgerij yum! Ze hebben ook geweldige vegetarische burgers, die met vlees heb ik -uiteraard- niet geproefd :)
  Lieve poetzie!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig