19 december 2013

Glitter 'n glam met Elegant Touch en HEMA


Als je last minute een feestelijke glitterlook wilt, heb ik vandaag enkele beautyproducten om je daarbij te helpen.

Al twee jaar op rij heb ik in de feestperiode de opvallende nagels van Elegant Touch gedragen: een keer waren ze superglanzend goud en een keertje bomvol roze glitters. Ook dit jaar vind je bij Elegant Touch twee limited edition nagelsetjes, de ene is Razzle Dazzle, de andere Silver Crystal.

Het is eigenlijk een heel gemakkelijke manier om eens met overdreven glitternagels rond te lopen. Dit effect krijg ik nooit met gewone glitternagellak en bovendien is glitternagellak echt een hel om te verwijderen. Deze nagels van Elegant Touch breng je eerst aan met de handige glue tabs, dubbelzijdige stickers waarmee je de nagels in luttele minuten aanbrengt. Je krijgt genoeg glue tabs om de nagels te kunnen hergebruiken. Wil je ze verwijderen, dan gaat dat net zo gemakkelijk; geen gedoe met nagellakremover en glitters die hardnekkig aan je nagel blijven hangen.

Dit zijn de 'short' nagels, maar ik vind ze zeker al lang genoeg. Ik zou misschien nog voor een maatje kleiner gaan, als ik ze zou vinden, omdat ik mijn eigen nagels eigenlijk ook vrij kort houd.


Individuele nepwimpers vind ik zelf veel fijner werken dan zo een volledige strip. Ik was al dol op de individuele wimpers van Katy Perry, maar ook bij HEMA vind je tegenwoordig van die losse wimpers, en dat is echt super als je dat eens wilt uitproberen. In het doosje vind je een bijpassende wimperlijm en een soort van bokkenpootje, waarmee je de wimpers tot aan de wimperrand kan plakken, zodat ze goed inblenden met je eigen wimpers.

Om het helemaal af te werken (een klein beetje over the top, maar hey, het zijn bijna feestdagen!), kan je nog een Shimmering Face and Body Powder kopen, ook bij HEMA. Ik vind zulke flesjes altijd wel iets hebben, maar ik kan er niet veel geld aan uitgeven omdat ik weet dat ik het de rest van het jaar niet zal gebruiken. Dan is een HEMA make-upje ideaal, want de producten zijn er altijd fijngeprijsd.

Elegant Touch nagels in Razzle Dazzle of Silver Crystal - € 10,45 bij Di
Hema Individual Lashes - € 5,00
Hema Shimmering Face and Body Powder - € 8,00
Share:

8 opmerkingen

 1. de nagels met roze glitters die je in het verleden al eens had vind ik supermooi :)

  ik denk hetzelfde als jij over glitterpoeder :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de glue on nagels van Elegant Touch altijd heel fijn en ik denk dat ik ze ga halen voor bij nieuwjaar :) En idd; die shimmer flesjes kan je niet altijd gebruiken, maar staan altijd mooi op je toilettafel! ^^ (Ook belangrijk ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi voor de feestdagen.....

  Ik wens je mooie kerst en een gelukkig 2014

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die nagels wil ik wel eens proberen..
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig