25 december 2013

Kruidvat stocking stuffers


Iedereen kan wel een beetje beauty gebruiken. Als je graag kleine, handige cadeautjes geeft of als je voor een aantal mensen iets kleins koopt als eindejaarscadeautje, toon ik vandaag drie schattige en betaalbare beautyspulletjes.

De drie producten zijn allemaal van het Kruidvat, dus dat is voor iedereen wel een haalbare en bereikbare kaart :-)


Het eerste is een eau de toilette in een handig formaat: met zijn 15 ml vind ik het ideaal om een geur echt te leren kennen en te testen of je dit fullsize zou willen, anderzijds is het ook heel gemakkelijk om mee te nemen. Ik dacht eerst dat het een rollerball was, maar het blijkt een spray te zijn. Amber N°53 is een eerder sensueel, fruitig en bloemig parfum met perzik, jasmijn en amber. Het nummer duidt op de geselecteerde variant die de neus gekozen heeft nadat hij verschillende geuren met amber ontwikkelde. 


Een compacte handcrème is nog zo'n musthave. Ik heb dit standaard in mijn handtas zitten, maar een fullsize handcrème kan ik echt niet meesleuren. Dus zijn mini'tjes echt de uitkomst. Deze Hand- en Nagelcrème van Kruidvat bevat 30 ml, is supercompact en erg betaalbaar. De handcrème zelf is vrij licht en trekt dus ook snel in, wat ideaal is voor onderweg, want dan heb ik echt niet veel tijd om een handcrème te laten intrekken.

Eveneens onmisbaar en altijd welkom: lippenbalsem! Ik heb altijd een potje Vaseline in huis, maar het was mij nog niet eerder opgevallen dat ook Kruidvat een eigen potje Vaseline Original heeft. Ideaal om winterse velletjes en droge plekjes te bestrijden en ik gebruik het ook heel graag om mijn lippen een extra bescherming te geven.

The Master Perfumer Amber N°53 - 15 ml voor € 3,49
Hand- en Nagelcrème - 30 ml voor € 0,80
Vaseline Original - 20 ml voor € 1,49
Verkrijgbaar bij Kruidvat
Share:

8 opmerkingen

 1. Die hand- en nagelcrème wil ik zelf ook wel eens uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil het kleine parfumpje zeker uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooie tasparfum, heb ze wel nog nooit geroken x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De handcrème heb ik ook al gehad, en vind 'm heel erg fijn! Voor 80 cent :D De Vaseline ziet er ook fijn uit, maar heb nog teveel tinnetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het zijn alle drie praktische items, en die geur heb ik al eens gekocht voor mijn mama in het verleden. Ik vind deze best lekker voor een klein prijsje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. de eau de toilette wil ik ook wel eens ruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig