26 december 2013

Shine bright! (Christmas nails)


Met Kerstmis mag het al iets meer zijn, zo ook mijn nail art. Nu ja, nail art... een artiest kan je mij niet noemen, maar ik wilde wel all out gaan :-)

Geen typische kerstkleuren zoals rood of groen, wel een lichte mani met de nodige bling. Een beetje een doorslag van mijn kerstboomversiering, zo je wil.


De tools: een mini Pronails handcrème om mee te beginnen. Anti-ageing, want over enkele dagen komt er weer een jaartje bij op de teller, haha. Mijn Seche Rebuild is op, dus nu gebruik ik deze Guerlain La Base Protectrice als basis, gevolgd door twee laagjes Essie Fiji. Ik heb deze nagellak al zó vaak gebruikt, echt een van mijn beste aankopen dit jaar. 

De bling komt van de Lasting Color Glossy Nail Polish van Pupa, met de zeer leuke naam Princess Paillettes. Het is een van de limited edition make-upjes van de Pupa Princess feestcollectie en ik vind hem geweldig! Mijn andere nagels kregen een aantal juweeltjes van Pronails: op mijn wijsvinger en pink zie je enkele Royal Pearls die je zo op je nagels kan plakken. Dat gaat heel erg gemakkelijk, en ze bleven ook nog best goed zitten. Na de afwas was ik er wel enkele verloren, maar da's collateral damage :-)
Op mijn duim kleefde ik een goudkleurige Jewel Skull; misschien niet direct geassocieerd met Kerstmis, maar ik dacht aan hoe veel mensen zich voelen nadat ze zich volgestopt hebben met het kerstmaal (zo ook ikzelf, haha).

Helemaal achteraan het rijtje gebruikte ik nog de Guerlain Le Top Coat Ultraviolet. Hij droogt niet zo snel als mijn Seche Vite (ook al op!), maar geeft wel een mooie glans.

Hoe was jullie Christmas mani?
Share:

18 opmerkingen

 1. Mooi! Ik haalde mijn uber kerstlakje 'Mrs Claus' van China Glaze weer uit de kast ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ging wel voor klassiek rood & een nagel in zilver liquid sand. Beide de kleurtjes uit de kerstcollectie van Bourjois :-).

  Jouw manicure was ook zeer leuk gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh heel mooi, vooral die holografische glitter is echt om over te kwijlen, zo mooi! mijn christmas mani was gewoon mat rood, lekker saai :D maar met mijn groene glitterkleedje voelde ik me net een wandelende kerstboom <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Mijn was/is rimmel precious stones diamant dust. All the glitters :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie zachte manicure! Mijne was rood met gouden glitters :) Assortie met mijn rode jurk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super mooie nagels! Mijn nagels zijn voor de kerstdagen gewoon zwartgelakt met op de duimen als fantasie een gouden luipaard print.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind vooral je ringvinger supermooi. Zelf droeg ik gisteren een rode nagellak met daarover groene glitter. Lekker tacky, maar voor Kerst mag dat wel eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Whoaaa your mani looks EDIBLE! So cute! Merry Christmas, Stamatia! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi! Bij mij was het gewoon Fishnet stockings van Essie, simpel rood.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lichtroze en glitters, blijft een leuke combi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtige combinatie van roze nagellak met glitters! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Fiji is zo moooooi! Ik ben zelf ook helemaal fan van de Princess Palettes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. origineel en mooi gedaan :)

  zelf ben ik ook geen nail art kunstenaar. een accentnagel in een andere kleur vind ik al heel wat ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig