1 januari 2014

Birthday look 2013


Gelukkig nieuwjaar! Hopelijk heeft iedereen een fijne en veilige oudejaarsavond gehad? Ik kijk wel uit naar 2014! 2013 is niet altijd zo een fijn jaar geweest (al heb je daar waarschijnlijk niet veel van gemerkt op de blog): we hebben namelijk vrij onverwacht afscheid moeten nemen van een dierbare en dat is ons het hele jaar bijgebleven. Daarom: voor elk van jullie mijn beste wensen, maar vooral een goede gezondheid!

Deze look droeg ik gisteren voor mijn verjaardag en oudjaar. Een aantal basic kleuren en producten die ik goed ken, waarvan ik weet dat ze een hele dag meegaan. Al zat er toch ook een nieuweling tussen, want ik kon het niet laten om nieuwe make-up te gebruiken :-)Gezicht
Guerlain Les Météorites Perles d'Or als basis
Estée Lauder Double Wear foundation (the best!)
Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer (again: the best!)
Laura Mercier Secret Brightening Powder onder de ogen
Essence All About Matt! poeder om mijn foundation te fixeren
Guerlain Crazy Terracotta bronzer
Bobbi Brown Pink Coral blush
Bobbi Brown Shimmer Bricks in Beige als highlighter

Ogen
Too Faced Shadow Insurance x MAC Paint Pot in Painterly als oogschaduwbasis
Urban Decay Naked palet: Naked boven de arcadeboog, Smog in de aradeboog, Darkhorse in de buitenste ooghoek
Urban Decay Naked 2 palet: Foxy op het wenkbrauwbot
Dior Diorshow Fusion Mono in Comète: de nieuweling in mijn stash! Ik kreeg hem gisteren binnen en ik vond dat het wel paste om zo een gouden feestkleur te incorporeren in mijn look.
Bobbi Brown Smoke 2 oogpotlood
Maybelline gelliner
Chanel Volume de Chanel mascara
MAC Fling wenkbrauwpotlood x Essence Lash & Brow Gel

Lippen
Guerlain Gloss d'Enfer in Red Pow (later ingeruild voor Guerlain Rouge G in Provocative)

Gingen jullie voor een feestlook?
Share:

26 opmerkingen

 1. Wat een mooi look! Een gelukkig nieuwjaar en dat al je wensen en dromen mogen uitkomen! En nog eens merci voor het Gosh palletje dat ik in 2013 gewonnen heb via jou site :) Groetjes, Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Voor jou hetzelfde en veel plezier met dat Gosh-paletj :-)

   Verwijderen
 2. Double Wear is echt magic in een potje! je zag er echt heel erg mooi uit! en nog een late happy birthday :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look! Voor jou ook een gelukkig nieuwjaar, 2013 was helaas voor mij ook niet zo'n top jaar, vooral het laatste kwartaal hebben ik (en mijn vriend/familie) het tamelijk zwaar gehad. En inderdaad zoiets blijft nazinderen.

  Ik kijk uit naar een beter, succesvoller, ... jaar! En uiteraard wens ik jou dat ook toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie look! Dat goud staat je echt super! Ik vind jou looks altijd zo fijn om te zien, altijd heel mooi, een zeker glam-gehalte meer niet over the top (het blijft draagbaar in alle omstandigheden) en altijd weer wat anders!

  Gelukkig nieuwjaar, ik wens je het beste toe voor 2014!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi gedaan! Een heel gelukkige verjaardag en hopelijk een fantastisch 2014! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gelukkige verjaardag!! Op nog vele mooie looks zoals deze in 2014! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Verdrietig dat je afscheid hebt moeten nemen van een dierbare, daar heb ik, zoals je zegt, niet veel van gemerkt op je blog. Dat heb je dus goed verborgen, ik wens je toch heel veel sterkte toe om het verdriet te verwerken. Je lijkt me een lief mens met een goed hart. Ik wens je heel veel geluk en gezondheid toe in 2014.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O ja, en natuurlijk gefeliciteerd met je verjaardag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie look! Nog een gelukkige verjaardag en gelukkig nieuwjaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw echt heel mooi! Al het beste voor 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik wil nog mijn innige deelneming betuigen.

  gelukkig nieuwjaar :)

  let's have a wonderful year ;)

  ik ga, ook in het nieuwe jaar, weer elke dag komen kijken op je blog :)

  groetjes van saskia.

  hopelijk had je een fijne verjaardag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie look! Leuk met dat gouden accentje onder je ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Congratulations and all the best wishes in 2014!
  Prachtige look ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie look zeg! Ik hoop voor je dat 2014 een beter jaar wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gelukkige verjaardag :) wat aan de late kant, maar daarom niet minder gemeend!
  Mooi gedaan! Het is feestelijk, maar ook niet 'discobal-feestelijk' :)
  Ik had echt last om een mooie look te maken voor nieuwjaar. Alsof ik 364 dagen lang honderden mooie looks kan maken, maar deze ene dag niet :( Gelukkig heb ik zo'n tien minuten voor we vertrokken toch nog iets draagbaar kunnen maken :D
  Veel geluk gewenst in het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat mooi!! Nog eens een happy birthday en happy new year!!
  Ik wens je al het beste toe, dat 2014 een beter jaar mag worden! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Niet eerder mogelijk wegens no network, maar nu ook hier een gelukkige verjaardag en een fantastisch nieuwjaar gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hier was 2013 ook een zwaar jaar, en gezondheid is echt wel het belangrijkste wat je kan wensen! heb je ooit een review geschreven van het Laura Mercier Secret Brightening Powder???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, de review staat al even online: http://www.beautyloves.be/2013/06/laura-mercier-secret-brightening-powder.html
   Nog altijd zeer content van en amper wat uit want zeer zuinig in gebruik!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig