27 december 2013

Christmas pressies!


Mijn secret Santa heeft mij goed verwend! Ik had op voorhand een lijstje gemaakt, maar wist natuurlijk niet wat er uiteindelijk onder de boom zou liggen. Het zal jullie wel niet verbazen dat ik ook enkele beautyspullen op de wishlist had gezet :-)


De Weleda mini's komen uit de Christmas Crackers, daarvan had ik er eentje op ieders bord gelegd. Ze vielen goed in de smaak en zo had iedereen toch al twee extra cadeautjes. Die van mij is een frisse citrusdouchegel en een arnica massageolie. Yum!


Verder kreeg ik ook een lading geurkaarsen en -theelichtjes. De theelichtjes heb ik niet op foto gezet, maar de kaarsen wel. Ze staan nu op mijn bureau en geven een hele fijne geur af. De roze heet I Love You en de paarse heet Winter Berries. Die laatste ruikt zó ongelooflijk zalig!Kiss Me Tonight is een lip treatment van Philosophy. Deze stond al heel lang op mijn wishlist, en nu kan ik hem eindelijk testen! Het is een superdikke balsem en ik denk dat ik deze heel graag zal gebruiken. Veel heb je er trouwens niet van nodig, dus met dit kleine potje kom je lang toe.


Het grootste cadeautje is een bad- en douchetrio van Philosophy. In de Fruitcake Mix (check dat geweldige doosje!) zit Vanilla Cake Mix douchegel, Candied Pecan scrub en Cranberry Medly body lotion. Ik heb er mij al eens mee gedoucht, amai... raar om het van jezelf te zeggen, maar ik rook zo lekker!

Hopelijk lag er bij jullie ook iets van de wishlist onder de boom?
Share:

25 opmerkingen

 1. dat lip treatment lijkt me wel wat! mijn creme de rose lip balm is bijna op en ik ben klaar om eens iets nieuws te proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke cadeautjes! Ik vind de Fruitcake mix héél leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De fruitcake mix krijg ik ook nog van mijn moeder voor nieuwjaar. Kijk er al naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Redhotjillypeppers27 december 2013 om 09:26

  Leuke cadeaus ! De balsem van Philosophy lijkt me wel wat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke pakjes! Ben benieuwd naar de lipbalsem.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh leuke cadeautjes ! Wij doen pas cadeautjes met Nieuwjaar dus ik moet helaas nog even geduld hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die lipbalsem van Philosophy is ontzettend schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ga je de lip treatment reviewen? Want als die goed meevalt, zou ik hem ook graag eens testen! :-)
  Ik heb mijn cadeautjes nog niet gehad vermits ik niet thuis was met kerst... En ook niet bij oud en nieuw, dus ik krijg mijn cadeautjes pas rond 15 januari te zien jammer genoeg :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, da's wel de bedoeling! Dus binnenkort op de blog :-)
   Nog even volhouden dus, maar dan krijg je wel alles ineens!

   Verwijderen
 9. Voor mij lagen er ook een aantal cadeautjes van Philosophy onder de boom: Hope In a Jar, Hope In a Jar Night en The Microdelivery Peel. :-) Heb nog nooit zo een zachte huid gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, leuke cadeau's! De lipbalsem lijkt me heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Bij mij was het erg Domestic Housewife: een naaimachine en rasp voor op de Kitchenaid. :-) wel hel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ben benieuwd hoe dat werkt, een rasp op de KitchenAid!

   Verwijderen
 12. Wat 'n fijne cadeautjes! Zeker die lipbalsem! Ik heb zelf ook veel van mijn wishlist gekregen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De fruitcake is zo mooi!
  Wat een aardige secret santa.......
  Zulke mooie kado's.
  Ik zou volgend jaar graag mee willen doen.

  Fijne dag! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit was geen Twitter Secret Santa, gewoon tussen vrienden thuis :-)

   Verwijderen
 14. zelf kreeg ik ook wel enkele toffe geschenken, maar er zat niet iets beauty gerelateerd tussen :)

  zelf heb ik me in de apotheek wel getrakteerd op iets. ik kocht een geschenkbox van nuxe met daarin prodigieux le parfum en de geurkaars met dezelfde geur.

  ciao ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Geen boom, geen cadeautjes, alleen dozen in mijn geval! Maar wel een leuke verrassing...een goed gevulde iTunes bon. Die ondertussen al opgekocht is uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig