2 januari 2014

My BeautyLoves: december 2013


Op de eerste dag van 2014 blikte ik even terug op enkele beautyproducten van december. Een heel beperkt lijstje deze keer, maar dat mag ook wel eens.


Clarisonic Aria
Bobbi Brown Hydrating Face Cream
Philosophy Kiss Me Tonight
Philosophy The Fruitcake Mix
Yves Rocher bronzer
Dior J'Adore essence de parfum

Met welke producten sloten jullie het jaar af?
Share:

13 opmerkingen

 1. oh ik baal zo dat ik ziek was op de beauty day, die aria lijkt me ook wel de moeite waard om eens te vergelijken met de regular mia 2. Die bronzer van Yves Rocer ziet er echt goed uit, veel lichter dan ik had gedacht, inderdaad perfect voor lichte huidjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk lijstje!
  Is de clearasonic echt de moeite? Want ik heb soms ook wel een probleemhuid en dan duurt het wel even eer de slechte periode voorbij is (van mijn uitbrekende huid). Denk je dat de clearasonic beter reinigt?
  En ik heb nog even een vraagje: Ik heb onlangs een erg pijnlijke onderhuidse 'pukkel' gehad. Het was zelfs niet echt een pukkel, aangezien ze ook niet rijpte... Nu, het irriteerde me en als ik aan het studeren ben krab ik eraan en duw ik erop en natuurlijk werd het rood en ging ze open. Ik heb ze laten genezen (met moeite) en nu ze genezen is heb ik een rode vlek op mijn wang (ja een hele zichtbare plaats jammer genoeg :s) en ik vrees ervoor dat het misschien een litteken is... Heb je enig idee of ik hier iets aan kan doen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het geld er voor over hebt, vind ik de Clarisonic wel de moeite. Ik kan mijn huid nooit zo grondig reinigen met mijn eigen handen als met de Clarisonic, maar ik gebruik niet het dagelijks. Een drietal keer per week is voor mij voldoende, dagelijks is mij wat te veel (ik wil mijn huid ook niet overexfoliëren, want daar krijg je dan op den duur ook irritaties van).

   Aaauw, ik herken het! Heb ook wel al eens zoiets gehad en dat duurt heel lang bij mij eer het volledig verdwenen is. Wat bij mij helpt, is huidverzorging die werkt tegen pigmentvlekken, littekentjes en dergelijke en de celvernieuwing echt op gang helpt. Clinique heeft bijvoorbeeld een lijn met Even Better Clinical Dark Spot Corrector, mijn Philosophy Hope in a Jar Night heeft daar ook goed resultaat op (maar is dan wel niet zo geconcentreerd als een serum). Maar het zal waarschijnlijk altijd wel enkele weken duren eer je resultaat ziet. Hopelijk werkt het!

   Verwijderen
 3. Ik heb de Kiss me van Philosophy ook, vond hem echt super in het begin.
  Maar na een weekje of 2 begon hij korrelig te worden, net alsof er scrubjes inzitten.
  Jammer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil Clarisonic echt heel graag eens proberen, maar het is niet bepaald goedkoop, dus ik denk dat ik het pas ga aanschaffen als ik echt een slechte huid heb. Nu heb ik gewoon af en toe een slechte huid, maar dat is gelijk weer weg en dat gebeurt amper, dus nu hou ik het gewoon bij mijn gezicht goed reinigen en wassen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Di eKiss Me TOnight van Philosophy klinkt fijn! Fijn 2014!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. amai :) het dior parfum ben je snel aan het opmaken

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook geen Yves Rocher fan (behalve dan die monoi lijn!) maar als ik eens in de buurt ben zal ik die bronzer een checken.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je statement necklace is SUPER mooi :-) ! Looking very sleek & elegant !
  Mooie favorieten. De Clarisonic staat hier vrij hoog op de wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa,,,,, de clarasonic wil ik zo graag, wat zou het fijn zijn om hiermee mijn gezicht te reinigen ;-)
  De parfum lijkt me heerlijk en de rest ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben benieuwd naar de lip treatment :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig