26 januari 2014

YSL Volume Effet Faux Cils mascara

YSL Volume Effet Faux Cils mascara

Dus. Mijn favoriete mascara en nog nooit eerder las je hier een review over. Ik weet ook niet goed waarom, maar blijkbaar is het er nog nooit eerder van gekomen. Tot vandaag!

YSL Volume Effet Faux Cils mascara

YSL Volume Effet Faux Cils mascara

Volgens mij gebruik ik YSL Volume Effet Faux Cils al bijna tien jaar. Niet dezelfde tube, uiteraard, dat zou verschrikkelijk zijn ;) Net als in mijn haar, wil ik ook graag volume in mijn wimpers. In het tijdperk pre YSL leek mij dat niet te willen lukken. Ik kocht gewoon de verkeerde mascara, maar dat wist ik op dat moment nog niet. Op een dag was ik het beu en stapte ik de ICI Paris XL binnen op de Korenmarkt in Gent (op dat moment zat ik er nog op kot). De verkoopster heeft mij toen heel goed geholpen, liet mij twee volumemascara's zien en ik ben voor haar persoonlijke favoriet gegaan: YSL Volume Effet Faux Cils. Nu, zoveel jaren later, is het ook nog steeds mijn persoonlijke nummer een voor mooie, natuurlijk volle wimpers.

YSL Volume Effet Faux Cils mascara

Intussen zijn er meerdere YSL mascara's die de naam Volume Effet Faux Cils dragen, zoals de Babydoll of Singulier, maar ik heb het over de originele, niet waterproof versie in 1 Noir Haute Densité (niet Noir Radical!). In elk geval krijg je bij YSL altijd een prachtige, luxueuze verpakking. Het kan soms een beetje kitchy zijn, maar oh my, ik ben er gewoon dol op. Het borsteltje is ook mijn favoriet: een eenvoudig en basic borsteltje met haartjes, maar het werkt geweldig.

YSL Volume Effet Faux Cils mascara

De grote verdienste van de Volume Effet Faux Cils is wel dat deze mascara perfect lengte en volume geeft en daarbovenop een soort van naturel valse wimpereffect creëert. Geen bombastisch volume à la Chanel Le Volume, maar eerder een volume dat komt doordat je veel wimpers lijkt te hebben die allemaal mooi en donker worden aangezet. Ik hoef hiervoor geen mascara bij te nemen, wat er op de borstel zit, is voldoende om mijn beide wimpers meermaals te bedienen. Mijn mascara blijft dan een hele dag goed zitten, mijn wimpers zijn niet crispy maar blijven zacht en de mascara laat zich 's avonds ook gemakkelijk verwijderen.

YLS Volume Effet Faux Cils mascara - 7,5 ml voor ongeveer € 30,00 in de parfumerie
Share:

11 opmerkingen

 1. Geweldige mascara idd! Zo jammer dat mijn ogen er enorm allergisch voor zijn :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze mascara is inderdaad zo fijn! Is voor mij veel te lang geleden dat ik deze heb gebruikt. Snel maar weer een nieuwe scoren. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed om weten! Ik ben onlangs gezwicht voor die van Chanel, die is ook heel erg goed vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb deze ook al eens gekocht, was idd erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really need to give this a go! I know it's your HG, and I've heard many great things about it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. deze mascara heb ik ook. ik heb hem al gehad in alle mogelijke kleuren waarin hij is uitgebracht :)

  ik hou ook van de verpakking <3

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig