18 februari 2014

Gosh Forever Eyeshadow Sticks


Ik ben érg te spreken over de nieuwe zomercollectie van GOSH en ik begin met de Forever Eyeshadow Sticks.Producten in stickvorm hebben vorig jaar hoge ogen gegooid en dus was ik aangenaam verrast toen ik deze mooie oogschaduwsticks van GOSH kreeg. De acht kleuren zijn echt allemaal, stuk voor stuk, kleuren die ik zelf ook zou kiezen. Ze zijn gepigmenteerd en toch heel draagbaar: er zitten geen superzotte kleuren tussen, maar ik ben altijd heel erg blij met mooi neutrale kleuren.

Ook de vormgeving zelf mag er zijn: de glanzende verpakking draagt de kleur van de stick en ik vind het er in zijn geheel vrij high end uitzien. Ze doen mij trouwens erg denken aan de Clinique Chubby Sticks voor de ogen, al kan ik ze verder niet vergelijken (ik heb geen Clinique sticks in mijn stash en ik ben vooralsnog niet bereid om er ruim 18 euro per stuk voor te betalen), dus dat is een mooi startpunt. Is de punt opgebruikt, moet je niet beginnen slijpen maar draai je de stick verder uit via het draaisysteem.


Ze swatchen superprettig, zowel op mijn arm als op het ooglid en dat typeert de sticks wel, want ze zijn romig en heel erg zacht. Ik ben erg te spreken over de pigmentatie, je ziet ook duidelijk het kleurverschil tussen de verschillende tinten en doordat ze waterproof zijn, blijven ze ook erg goed zitten. Zonder oogschaduwbasis kruipt de kleur bij mij wel een klein beetje in de lijntjes (als je een meer egaal ooglid hebt, heb je daar waarschijnlijk geen last van) maar de kleur houdt wel erg goed en vervaagt gelukkig niet in een grijze massa waarbij alle kleuren een en dezelfde zijn. Het creasen is dus niet echt een gevolg van de draagtijd, maar eerder van de manier waarop mijn ooglid plooit.Ik heb voor de look enkel de Forever Eyeshadow Sticks gebruikt: Beige in de binnenste ooghoek, Silver Rose op het ooglid - geweldige kleur! -  en Grey in de buitenste ooghoek en arcadeboog. Onder het ooglid koos ik voor Blue, die ik eigenlijk liever Blurple zou noemen, een combi van blauw en paars. Ik heb ze allemaal rechtstreeks aangebracht en dan de arcadeboog nog wat uitgeblend met een MAC 217. In het dagelijkse leven zou ik ze combineren met een goede oogschaduwbasis en eventueel een poederoogschaduw: dan is het totale effect niet zo glanzend en creamy (alle kleuren hebben een shimmertje, dus geen matte sticks in deze collectie!), en vallen de huidplooien in mijn oogleden wat minder op. Ze zijn in elk geval wel de perfecte bondgenoot als je een dagje aan het zwembad wilt doorbrengen en toch iets van kleur op je ogen wilt, want eens geset, blijven ze netjes wachten tot je zelf weer verwijdert.

GOSH Forever Eyeshadow Stick in 01 Silver Rose / 02 Beige / 03 Light Copper / 04 Brown / 05 Grey / 06 Plum / 07 Blue / 08 Green - € 9,79 vanaf midden februari bij Kruidvat
Share:

14 opmerkingen

 1. Hmm, dit zal bij mij ook wel in de lijntjes trekken. Dat heb ik al met sommige oogschaduws :-( Ik vind de kleuren overigens wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie pigmentatie :)

  ik heb wel vettere oogleden, dus een goede oogschaduwbasis is voor mij dan wel nodig, neem ik aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gepigmenteerd, al vind ik zo'n sticks en creams vaak te vettig voor mijn oogleden en creasen ze heel snel! (zelfs met basis helaas)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw.... dat ziet er goed uit en prachtige kleuren! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet zo heel dol op oogschaduwsticks (al dat gewrijf... arme oogleden) maar de kleuren van deze nieuwe Gosh sticks zien er echt wel heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze er zeer goed uitzien! Inderdaad een zeer mooie pigmentatie en een heel mooi resultaat van de ooglook! Ik ga ze dus zeker eens proberen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie kleuren, en de verpakkingen zien er ook tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ziet er goed uit, mooie look heb je er ook van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig