19 februari 2014

WIN: Nieuwe coupe en make-over!


Op 8 maart 2014 is het tijd om de vrouwen in je omgeving (en vergeet jezelf niet!) te vieren! Niet alleen is het Internationale Vrouwendag, tegelijk is het de start van de campagne van Pantene en Think-Pink, Geef om Haar.

Het wordt de vijfde campagne waarmee men vrouwen met borstkanker wil ondersteunen in de aankoop van een pruik. De behandeling van kanker gaat jammer genoeg gepaard met meer dan een bijwerking, onder andere het verlies van haar. Een pruik, een schijnbaar eenvoudig iets, vormt echter een enorme opsteker voor het zelfvertrouwen van deze vrouwen en daarom kan je van 8 maart tot 18 mei 2014 je gezonde haren doneren. Maar liefst 20.179 mannen en vrouwen gingen je voor en doneerden hun paardenstaart, de langste was zelfs 65 centimeter! Door al die donaties kregen al 3.000 vrouwen niet enkel financiële hulp bij de aankoop van een pruik, maar ook een hart onder de riem.

Wie zijn paardenstaart wil doneren, krijgt gedurende de gehele campagneperiode een gratis knipbeurt (snit, wasbeurt en brushing) bij van een van de 250 deelnemende kappers of op een van de speciale knipevenementen. Wil je liever nog wat sparen? Ook de rest van het jaar kan je je paardenstaart schenken, je kan daarvoor een Geef om Haar-enveloppe aanvragen via de Geef om Haar-website. Wil je meer info over Geef om Haar, bezoek dan de website, het Twitter-account en de Facebook-pagina.

Wil je je haar doneren? Zorg er dan voor dat je staart gezond en minstens 20 centimeter lang is. Voor de rest zijn er geen voorwaarden: man, vrouw, oud, jong, grijs of gekleurd,... het maakt allemaal niet uit, iedereen kan haar doneren!


Voor wat, hoort wat. In samenwerking met Pantene en Max Factor, geeft ik een exclusief dagje verwennerij weg aan een lieve lezer of lezeres. Zie je het zitten om jouw paardenstaart te doneren aan Geef om Haar? Dan krijg je in ruil een stylish nieuwe coupe aangemeten door hair wizard Loredana Danese. Ik zal je daarbij ondersteunen en je hand vasthouden op het moment suprême :-) Daarna krijgen we samen een make-over door Max Factor make-up artiest Alex Valverde en een fotoshoot door Geoffrey Tolaro, zodat je altijd een aandenken zal overhouden aan jouw goede daad.

Wat moet je ervoor doen?
 • De make-over gaat door bij Salon AD-DICT te Genk op 8 maart 2014. Hou dus zeker de locatie en de datum in gedachten!
 • Zorg dat je paardenstaart gezond is en minstens 20 centimeter meet;
 • Stuur een mailtje naar info [at] beautyloves.be en stel je kandidaat.
Ik contacteer de gelukkige winnaar of winnares persoonlijk op zondag 2 maart 2014. 

Succes en nu reeds bedankt voor jouw bijdrage!
Share:

24 opmerkingen

 1. Ik zou graag meehelpen maar ben echt ZO gehecht aan mijn haar :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hmm, ik kom net niet aan 20 cm en wil toch op z'n minst een deftige bob overhouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb dat eind 2012 gedaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Amai, kei egoïstisch misschien, maar ik hou mijn lange haar graag nog even bij...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, hoor, is niet erg! Geen verplichting om haar te doneren, maar als er iemand wil doneren, kan er wel iets tegenover staan :-)

   Verwijderen
 5. Ik ben aan het sparen :) maar 8/3 is nog iets te vroeg voor mijn haartjes. Ik heb vriendinnen waarvan hun mama's al heel veel gehad hebben aan die organisatie en sindsdien spaar ik ook mijn geliefde haar! Vind het helemaal geweldig dat je hier een post over maakt!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke actie! Mijn kapsel is niet zo lang en ik ben het aan het laten groeien dus doe ik niet mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit een geweldig initiatief!
  Ik ga zeker mijn haar eens meten, maar eerst even een vraagje:
  Het is nu wel an een hele tijd geleden, maar ik heb kleuring/highlights in mijn haar (gehad). Ze zijn er nu denk ik bijna volledig uitgegroed, maar zou dit een probleem vormen moest mijn haar lang genoeg zijn?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Normaal gezien mag dat hoor, ook gekleurd haar komt in aanmerking.

   Verwijderen
 8. Superleuk! Ik was dit sowieso al van plan en mijn enveloppe ligt thuis al klaar. Alleen ben ik nog een beetje aan het sparen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zou zo graag willen helpen! Maar heb gekleurd haar én heb net pas mijn lokken laten knippen dus vrees dat ze niet lang genoeg zijn! Wel een geweldig initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heb het in 2011 gedaan, het is nu weer lang genoeg dus ik doe opnieuw mee!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. echt een mooi initiatief ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zelf is mijn paardenstaart geen twintig cm. lang, maar wie weet doe ik ooit wel eens mee aan dit initiatief.

   verder word ik er wat emotioneel van..mijn mama had ook ooit een pruik nodig..

   een fijne avond verder ;)

   Verwijderen
 12. Zalig, ik heb dat ook gedaan en het geeft zoveel voldoening! Mijn coupe erna was wel niet ideaal, maar bon, ik spaar weer verder en wie weet ga ik nog eens voor iets met een leuke coupe erna!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, da's vreemd. Maar probeer het eens met perfectly.unordinary(at)hotmail.com, ik gebruik dat mailadres nog dus dan zie ik het zo wel.

   Verwijderen
  2. Dankjewel :-) als alles goed is, is hij bij deze aangekomen :-) nog eens bedankt!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig