9 februari 2014

Only You Princess Nail Art Kit


Ik spotte de Nail Art Kits van Only You op het ICI Paris XL-event waar ik vorige week heen ging. Eigenlijk zijn het limited edition valentijnskits, maar roze glitters kunnen er bij mij altijd in. 

De Princess Nail Art Kit bevat drie nagellakken: de donkerroze lak heeft in het flesje een licht shimmertje maar op mijn nagels is het vooral een cream finish, het barbieroze lakje is een straight up cream en het potje roze glitternagellak heeft een transparante basiskleur. Er zit dan ook een velletje stickers in met verschillende soorten kroontjes en tiara's om je nagels op te vrolijken.


De twee roze basislakken zijn vrij vloeibaar, bijna waterig. Dat maakt het niet zo eenvoudig om mee te lakken (je moet er echt wel even voor gaan zitten, dit is geen nagellak om op de trein aan te brengen, oneffenheden gegarandeerd) en je hebt minstens twee iets dikkere (of drie dunne) lagen nodig om een mooie dekking te krijgen. Voordeel is dan wel weer dat de nagellak heel snel droogt, ook zonder top coat. 

De glitterlak is eigenlijk zoals ik ze gewend ben: er zitten hele fijne glitterstukjes in en dan grovere hexagonale glitters. De fijne glitters blijven heel gemakkelijk aan je nagels hangen, de grovere glitters moet je er een beetje op 'placeren', zodat je een mooie mengeling krijgt. 


Deze Nail Art Kits zijn in limited edition te krijgen bij ICI Paris XL, er is een roze Princess Kit en een rode Love Kit en het setje is iets voordeliger dan wanneer je drie aparte Only You-lakjes koopt. Het is een leuke en gemakkelijke manier om aan nail art te doen omdat je ook geen andere benodigdheden moet aankopen en alles al in de kit zit.

Only You Princess Nail Art Kit - € 12,95 in limited edition bij ICI Paris XL
Share:

21 opmerkingen

 1. De kleuren in combinatie met de glitters zijn echt supermooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Ik ben ook schuldig aan het nagellak aanbrengen op de trein ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geef mij die pink maar :-) ziet er goed uit! Eigenlijk is het vaak mooi als je een paar dunne laagjes kan aanbrengen maar ik merk dat ik er toch fan van blijf als het gewoon in 1 laagje dekt ;-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n cute setje, echt leuk voor valentijn ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik heb hier ook nog naar staan kijken in de parfumerie.

  jammer dat de formule zo waterachtig is.

  als ik zie hoe dun en lang de kwastjes zijn, ben ik toch blij dat ik geen setje gekocht heb ;) ik heb liever korte, brede kwastjes zoals dior die heeft.

  de bijgeleverde nagelstickertjes vind ik dan wel weer zoo schattig :)

  veel plezier ermee als je deze gaat dragen op valentijnsdag :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. het gaat allemaal echt supermooi samen! ik ben fan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh mooi setje! De glitter over het lichtroze vind ik echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi, vind de twee roze tinten perfect bij elkaar passen! Tof setje!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vooral dat roze basis lakje vind ik onwijs gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vooral de 2 roze basiskleurtjes spreken mij aan, hoewel ik altijd zittend mijn nagels doe zal het idd wat wennen zijn ze zo vloeibaar zijn, ik heb toch het liefst nagellak die gelijk goed dekt, ik ben niet zo voor grove glittertjes dus dat lakje zou ik sowieso al skippen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat schattig en love glitters ;-)
  Leuk setje en ik ga het zeker kopen......

  Fijne dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Superschattig is het wel, zo'n combinatie! Al laat ik deze toch maar aan mij voorbijgaan, aangezien ik al ettelijke nagellakjes in zo'n kleuren heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een schattig kleurtjes ik vind dit kitje echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig