10 februari 2014

Tom Ford Lip Color Shine

Tom Ford Lip Color Shine

Lipstick, lipstick, lipstick! Ik denk dat ik in december meer lipsticks kocht dan in heel 2013. Oeps. En ik mag dan zoveel verschillende soorten hebben, maar de lipstick-glossy-balm blijft de meest gebruiksvriendelijke. Je kan hem altijd en overal aanbrengen en je lippen zien er direct verzorgd uit. Dat maakt zoiets als de Tom Ford Lip Color Shine een perfecte bondgenoot.

Tom Ford Lip Color Shine

Tom Ford Lip Color Shine

Mijn Tom Ford lipstickstash ging direct van 1 naar 4, want ik kocht maar liefst drie Lip Color Shine lipsticks (dankzij een serieuze discount shopping spree - aan volle prijs was het er slechts eentje geweest, want Tom Ford is nu eenmaal een duurder luxemerk). Bare is een echte nude en de kleur schrok mij in het begin een beetje af, want hij ziet er op mijn arm redelijk bruinig uit. Eens op mijn lippen blijkt het een zeer draagbare nudebeige te zijn. Ravenous een feller roze, ietwat fuchsia. Op mijn arm ziet hij er vrij gelijkaardig uit als de lichtroze Quiver, maar op mijn lippen zie je wel een duidelijk kleurverschil. Uiteraard was de aankoop dan ook totaal te rechtvaardigen onder het mom van 'gelijkaardig, maar niet identiek'. Quiver is een fris lichtroze en mijn perfect everyday pink: de frisse kleur laat mijn gezicht meteen opleven en ik kan hem combineren met eender welke outfit en make-up look.

Tom Ford Lip Color Shine

Tom Ford Lip Color Shine

De buitenkant van de huls is de typische Tom Ford-verpakking: strak, donker en met een gouden randje. Ik vind het best chique en de vierkante verpakking zorgt altijd voor een extra effect in mijn badkamer. Binnenin zit de lipstick in een schuine huls, wat hem heel gemakkelijk laat aanbrengen op je lippen. 

Gemakkelijk is eigenlijk nog zacht uitgedrukt, want de Lip Color Shine lipsticks zijn echt superromig (met dank aan sojazaadextract, Braziliaanse murumuruboter en kamillebloemolie) en glijden als geen ander over je lippen. Dat betekent wel dat je hier geen dekkende kleur van moet verwachten, alles blijft redelijk transparant, al kan je wel duidelijk het verschil zien tussen de drie kleuren. De glossy finish maakt het helemaal af: mijn lippen zien er direct gezond en gevoed uit. 

De houdbaarheid is redelijk voor dit soort lipsticks, maar vereist toch wel een beetje opvolging. Een glanzende, boterige lipstick blijft nu eenmaal minder lang zitten dan een matte lipstick, dus zoals verwacht, moet ik op korte termijn wel bijsmeren. Alsof dat zo een straf is... ;-)

Tom Ford Lip Color Shine - € 46,00 via o.a. Parfuma
Share:

23 opmerkingen

 1. Wauw! Dit zijn echt mooie aanwinsten voor je lipstickcollectie! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie lipsticks, ik vind ze allemaal even mooi eigenlijk!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, dit zijn echt mooie aanwinsten! I love the colours!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. mooie kleuren :) quiver is mijn favoriet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Suuuper mooi allemaal! die verpakking <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een verschil seg van de tinten op je arm of je lippen!!
  De nude zou ik sowieso skippen wegens wel heel transparant op de lippen, maar tussen die 2 roze wordt het echt wel moeilijk als ik er echt maar 1 zou kunnen kopen wegens idd de dure prijs.
  Greetz, Inge.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geef mij dan toch maar een dekkende lipstick... Al ziet de verpakking er zeker niet slecht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, wat een mooie lipsticks, maar helaas wel te prijzig voor mij.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, Bare is echt heel mooi! Zou ik ook zo in huis halen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oelalaaaaa, pretty ! Ze zijn alle drie erg mooi :-) ! Ik zou er ook niet aan kunnen weerstaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Prachtig om te zien en ziet er idd heel romig uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ze zijn echt prachtig zeg! Hele mooi aanwinsten voor je lippenstiftcollectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. mooie zachte kleuren, prachtige verpakking ik ben fan van de laatste kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie kleurtjes, helemaal mijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig