21 februari 2014

Zintuiglijke ervaring ten top: Lush Antwerp


Ik trok vandaag op inspectie naar Antwerpen. Op de Leysstraat 9 (vlak aan de Meir) opende Lush een nieuwe winkel. Een nieuwe locatie, net iets dichter bij het shoppinghart van Antwerpen met een mooi, ruim en overzichtelijk interieur. En zoals je wel kan raden, ging ik niet met lege handen naar huis #itallsmellssogood


Van op de straat ruik je de uitnodigende Lush-geur al, eens binnen krijg je meteen zicht op alle producten die Lush in huis heeft. De nieuwe locatie is ruimer en daar is handig van gebruik gemaakt. Alles staat netjes en duidelijk opgesteld per soort product en met voldoende testers in de buurt en als je er zelf niet uit geraakt, kan je nog altijd beroep doen op de enthousiaste en behulpzame Lushies.

Ik kreeg er een grondige rondleiding en zag mijn favorieten voorbijkomen, maar ontdekte ook enkele producten waar ik tot nu toe weinig aandacht aan had geschonken. Er staat ook gewoon zoveel bij Lush! 

Haulfoto via Instagram

Vandaag ging ik in elk geval voor de überzintuiglijke beleving, want ik koos drie producten die ik alleen al voor de geur de hemel in kan prijzen. Het zijn alle drie producten die ik nog nooit gebruikt heb, ik heb me dus even in het diepe onbekende gesmeten, maar ik heb er alle vertrouwen in. De bekende Ro's Argan Body Conditioner ging als eerste in mijn mandje. Deze skin conditioner had ik vaak zien voorbijkomen, het is een body lotion die je insmeert en uitspoelt onder de douche, zodat je je achteraf alleen maar hoeft droog te deppen. Hij zit in elk geval vol met verzorgende ingrediënten zoals arganolie, cacaoboter, cupuaçuboter, amandolie en karitéboter. Yum!

En alsof ik nog niet genoeg body lotions heb, kon ik ook niet weerstaan aan Vanilla Dee-Lite. Hij is veel lichter van textuur, maar ook deze ruikt o zo lekker. Vanille, tonka en jasmijn vormen de winnende combinatie.

Ik stak nog een extra portie vanille in mijn shoppingmandje met American Cream. Dit is een haarconditioner die ook perfect geschikt is voor fijn haar (I checked!). Het resultaat? Glanzende en zachte lokken die ruiken naar aardbeien- en vanillemilkshake. Don't mind if I do.

Reviews soon! En in tussentijd kan je natuurlijk gewoon terecht bij Lush in Antwerpen, of Brussel, of Gent. Niet in Hasselt, maar als we genoeg duimen, lukt dat misschien ook wel? ;-)

Meer foto's van Lush Antwerp op de nieuwe locatie, vind je op mijn Facebook-pagina.
Share:

16 opmerkingen

 1. Ge krijgt er in hasselt al een mac bij, niet klagen! :o (Hier in west vl is er niks!!) :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's (ik had mijn toestel niet bij), maar ik vind het ook zo een mooie en handige winkel!! En leuke favorieten, zoals ik al schreef bij je instagram-foto zelf, heb ik ook twee van de drie die jij hebt meegenomen naar huis :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ziet er zooo erg leuk uit! Ben benieuwd naar de nieuwe winkel, wanneer er weer wat nieuwe centjes zijn, ga ik zeker eens langs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, de winkel ziet er mooi uit! Mooie producten gekozen ook, ik kende enkel Ro's Argan al!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ziet dat er heerlijk uit! Altijd als ik in de stad ben (rotterdam) ga ik ook altijd even langs lush, heerlijke winkel

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er heerlijk uit!
  Als ik het station daar uit loop dan ruik ik lush al hihihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Inderdaad heerlijk om in zo'n (nieuwe) lush winkel rond te lopen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat hij wat centraler ligt nu! ga er volgende keer zeker eens naar binnen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is echt een prachtige winkel geworden! :-) Ro's Argan is echt geweldig! :-) En oh, die Vanille Dee-lite ruikt echt goddelijk hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Uh-ooh, nu kom ik er elke maandag voorbij richting avondles. Dit wordt gevaarlijk! Denk wel dat het leuker winkelen is nu de winkel ruimer is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt heel aangenaam winkelen nu! En je krijgt echt zicht op alles wat ze hebben (wat misschien een nadeel is als je er zo vaak moet langslopen, haha).

   Verwijderen
 11. God I love Lush... :-) Ik werk van blij een Lush winkel, dus ik word regelmatig weer in de verleiding gebracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ja, lush is een feest voor de zintuigen.

  ik hou van hun bubble bars. the comforter...mmm...:)

  hun bruisballen enzo vind ik altijd zo mooi uitgestald.

  je zal wel blij zijn met de MAC winkel in Hasselt. als ik er eens naar toe ga, dan koop ik zeker de satin taupe oogschaduw. het is toch wel een kleurtje dat jij echt aanraadt, hé ;)

  doeg x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The Comforter is ook een van mijn grote favorieten! De dag dat ik terug een bad in mijn badkamer heb staan, koop ik hem direct!

   Ja, Satin Taupe is een van mijn favorieten! Volgende week zaterdag ga ik langs bij MAC, ben benieuwd om de winkel van binnen te zien :-)

   Verwijderen
 13. Ik heb zo een roze Fun stick in mn bezit, maar heb hem nog niet kunnen testen... ben er ook zeer benieuwd naar :-)
  Inderdaad jammer dat er geen Lush in Hasselt is, want dat is veel makkelijker voor mij!
  Ben zeer benieuwd naar je reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. De American Cream, ik ben nu al verliefd op de mijne!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig