26 maart 2014

EVENT: Guerlain Summer preview


Als het van Guerlain afhangt, stappen we straks direct de zomer in. Oké dan!

Ik kreeg deze preview vorige week in het atelier van Isabelle de Borchgrave in Brussel. Ik was er al eens eerder geweest, toen enkele jaren geleden Essie gelanceerd werd bij Di en Kruidvat, dus het was fijn nog eens terug te zijn. Geweldig mooi atelier en alles was perfect aangekleed.Welcome to Brazil! De nieuwe Aqua Allegoria, Limon Verde, is veruit mijn favoriet van de vier. De neus, Thierry Wasser, werd geïnspireerd door een caipirinha cocktail, en dat ruik ik er ook effectief in terug. Je ruikt limoen, groene geurnoten en suikerriet. Fris, fruitig en een beetje zoetig, maar bovenal erg lekker.


Het Guerlain Super-Aqua Serum viel bij mij al eens in goede aarde. Ik vind het een van de beste hydraterende sera die ik al gebruikt heb en ik ben dan ook blij dat ze het Super-Aqua gamma gewoon verder uitbreiden. Twee dagcrèmes (eentje in crèmevorm en eentje in gelvorm), een nachtcrème en een BB cream (getinte dagcrème en qua dekking niet te vergelijken met de geldige Guerlain Beauty Booster) komen er dra aan. 
Guerlain is ook heer en meester in het land der bronzers. Terecht, want ze weten wel wat ze daarmee doen. Terracotta is niet enkel een product, het staat ook op zich als merknaam. En laat het nu net zijn dat de Terracotta dit jaar exact 30 jaar bestaat. Een cultproduct met een hele geschiedenis en dus werd er een klein flashbackhoekje gemaakt. Check die vintage verpakkingen!
Het vaste gamma is sowieso al vrij uitgebreid, maar voor de zomer komen er nog een aantal limited edition producten aan. Voor de 30e verjaardag van de Terracotta werd er een speciale verjaardagseditie bedacht: Terracotta Sun Celebration Bronzing Powder & Blush. Het zit in een prachtig ebbenhouten doosje waarvan je het magnetische deksel volledig kan afhalen. Twee delen bronzer, twee delen blush en een overspray zon in het midden. De Celebration Terracotta is vrij donker, dus ik moet er nog een beetje mee spelen om te zien hoe ik het het beste kan laten werken voor mijn bleke huid.


Na de Beauty Booster vorig jaar, is er dit jaar de Joli Teint, ook een soort van mooimaker-slash-foundation. Er zijn verschillende kleuren van en ik zit uiteraard in de Light-categorie :-)
Uiteraard mogen de nodige lipsticks, glossjes, nagellak en zelfs een waterproof mascara niet ontbreken. De koraalkleuren zijn helemaal mijn ding! De gloss, Nahema Smack, is een nieuwe introductie en sluit aan bij de geherlanceerde Nahema nagellak.

Laat de zon maar komen!
Share:

11 opmerkingen

 1. Dat ziet er allemaal echt geweldig uit! Mijn mama had vroeger altijd een tube Terracotta in huis en ik moest altijd met de naam lachen, maar ik heb het wel altijd onthouden :D het blijft een vaste waarde bij Guerlain

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat ziet er allemaal mooi uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die limited edtion is heel erg mooi! Maar ik heb zelf ook een bleke huid, dus zal hij voor mij ook wel te donker zijn... Maar heel mooie collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die make-up producten maken mij hebberig! Ben vooral benieuwd naar die ene bronzer/blush!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er zoo mooi uit allemaal! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat ziet er allemaal zo mooi uit!
  De geuren zijn echte collecters items en schitterdende make-up.
  Super mooi bronzer.
  Leuk zo een rondleiding.
  Ik herinner me inderdaad nog heel goed de foto's van 2 vrouwelijke artiesten!
  Dat was in de jaren '80 en ik luister nog steeds naar hun muziek ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ben benieuwd naar de dagcrème in gelvorm. momenteel gebruik ik al het super aqua eye serum van guerlain en die dagcrème is misschien een fijne combinatie ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig