24 maart 2014

Evocure Anti Age EGF Serum


Tijd voor de review van dit Evocure Anti Age EGF Serum! Ik heb het een hele tijd consequent gebruikt en hoewel ik intussen overgestapt ben naar iets anders (testing, testing, beautyblogger in the house!) is het wel een product dat ik nog steeds in mijn kast laat staan.Van Evocure had ik zelf nog niet gehoord, maar het is van Belgische makelij. Evocure gaat er prat op dat ze werken met hoge concentraties actieve ingrediënten die van nature aanwezig zijn in het lichaam en de eigen collageenproductie terug zullen aanzwengelen. Het hele gamma is dus voornamelijk gericht op anti-ageing - ze beoefenen de medische cosmetologie, zoals ze het zelf zeggen - en dat is misschien wel interessant voor wie de jeugdigheid van zijn huid wat wil laten boosten.

Het Anti Age EGF Serum is bedoeld voor de normale huid, dus dat beperkt de doelgroep wel een beetje. Te gevoelige en allergische huidjes gaan dit waarschijnlijk als te straf ervaren. Mijn huidtype is normaal-gemengd (normale wangen, iets vettere T-zone) dus ik was er vrij gerust in. Sowieso bevat het serum geen parabenen, noch kleurstoffen, wel vind je er hyaluronzuur, celgroeifactoren en peptiden in. Deze combinatie van ingrediënten moet de aanmaak van collageen en de celvernieuwing stimuleren, zodat je huid er veel beter zal uitzien. Het eerste resultaat mag je verwachten na vier weken, ik heb het dubbel zo lang gebruikt maar wel maar half zoveel (een keer per dag in plaats van twee keer per dag) en zit nu ongeveer halfweg het flesje.


Je kan het Anti Age EGF Serum zowel 's morgens als 's avonds gebruiken en dan zou je er een zestal weken mee toekomen. Ik beperkte het gebruik ervan tot 's avonds (ik ben dan ook nog niet zó oud) en vond dat meer dan voldoende. De textuur is een beetje vreemd te noemen. Het ziet eruit als een soort van silicone, maar het is eerder waterig eens je het effectief tussen je vingers wrijft en op je gezicht smeert. In elk geval duurt het niet lang voor het in je huid is ingetrokken en geregeld voelt het dan alsof mijn huid een beetje strakker wordt getrokken. Qua anti-ageing mag ik zeker niet klagen, maar ik mis wel de nodige hydratatie, iets dat evenzeer belang heeft als je je huid jong wilt houden. Af en toe voelt mijn huid eerder droog aan en dat ben ik absoluut niet gewend. Een hydraterende crème smeren is dan ook een must, zelfs voor mijn huidtype.

Evocure lijkt me een merk dat je zeker eens moet ontdekken als je volop voor anti-ageing gaat. Mijn flesje komt van bij New Pharma en ik zie dat ze er momenteel een tijdelijke promotie op hebben lopen.

Evocure Anti Age EGF Serum - 30 ml voor € 65,00 bij New Pharma
Share:

5 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig