28 maart 2014

Me time in de badkamer met Evoka Oriental Nights


Lekker geurende bad-, douche- en lichaamsproducten zijn altijd welkom! Ik heb waarschijnlijk een meer uitgebreide stash dan de gemiddelde mens, maar de juiste producten maken mijn me time in de badkamer eens zo aangenaam.

Zo testte ik onlangs twee producten van Evoka, het jonge ontspanningsmerk van ICI Paris XL. De Evoka Oriental Nights is een ontdekkingsset met een Shower Foam en een Hydrating Body Lotion. Je krijgt er nog een exfoliërende handschoen bovenop, wat leuk is, maar mij is het vooral om de producten te doen.

Oriental Nights is - uiteraard - een oosterse, zware geur. Hij opent met bergamot maar eindigt met sandelhout, amber en benzoë. Ik vind hem zelfs unisex, er zit voor mij een uitgesproken mannelijke ondertoon in, wat mij persoonlijk iets minder aanspreekt. Gelukkig heeft Evoka een gamma van vijf geurlijnen, dus ik zal ongetwijfeld mijn gading vinden.


De Shower Foam zit in een handige verpakking met zeer goed werkende dop, waarmee je zonder al te veel moeite het schuim eruit krijgt. Het doucheschuim is vrij dik en stevig, het lijkt qua textuur een beetje op verse slagroom en en kan gemakkelijk tippen aan de doucheschuim van Rituals, bijvoorbeeld. Hier scoort Evoka punten!

De Hydrating Body Lotion zit ook in een handige verpakking met pomp en is superlicht van textuur. Héél erg hydraterend is 'ie dus niet, ik vind hem eerder eentje voor tussendoor. Voor het zwaardere werk (droge benen) grijp ik dan naar een dikkere lotion of body butter.

Evoka Oriental Night Duo Set - € 19,95 bij ICI Paris XL
Share:

7 opmerkingen

 1. Een shower foam vind ik altijd wel heerlijk om te gebruiken. Ik ben benieuwd naar alle geuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinds ik de foam van kneipp heb gewonnen ben ik helemaal fan van foams het merk evoka kende ik nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mijn favoriete geur van evoka is african dream :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De verpakkingen zien er alvast erg mooi en praktisch uit. Ik ben wel benieuwd naar de verschillende geuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat klinkt goed.
  Ik ken het niet.
  Mooie kleur verpakkingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. zo'n showerfoam van evoka koop ik nog wel eens, maar eerst moet ik door mijn grote voorraad rituals showerfoams heen geraken ;)

  ik zou trouwens niet weten welke geur ik zou kiezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig