29 maart 2014

EVENT: Givenchy, Fendi & Kenzo Summer preview


Mijn weekend begon gisteren al, ik had een dag vrijaf en trok met de zonnebril op mijn snoet richting Antwerpen. Onder een zalig lentezonnetje genoot ik van enkele nieuwigheden van Givenchy, Fendi en Kenzo.
But first, food! Een brunch om u tegen te zeggen... Dat begon al bij de lekkere broodjes en artisjokken - ik hou, hou, hou van artisjokken, dus ik was al in de zevende hemel toen ik de bordjes zag liggen.


Bij een lekker glas en nog meer lekkers op het bord werd Givenchy Very Irrésistible L'Eau en Rose eau de toilette voorgesteld, die sinds kort in de parfumerie ligt. Nog steeds in de herkenbare flacon van gedraaid glas, maar dan met een koraalroze degradé en vol roosjes. Givenchy beschrijft de geur als smeltzacht, luchtig en kristalachtig als een sorbet. De zachte roos wordt omringd door een fruitige, sappige braam en ondersteund door een katoenachtige wolk van muskus en ik vind hem erg draagbaar. Ik zou niet zeggen dat het exclusief een zomergeur is, eigenlijk kan je L'Eau en Rose heel het jaar door dragen.


Dan ging het volop richting zomer met Givenchy Croisière. In 2014 is er gekozen voor een kleine, maar perfect uitgekiende collectie. De kleuren zijn zomers maar toch draagbaar en passen eigenlijk bij iedereen, ook al zou je dat op het eerste zicht niet denken. Het is wel nog heel eventjes wachten, want pas vanaf 23 april ligt Givenchy Croisière in de schappen.De eerste ooh's en aah's gingen direct naar het Poudre Terre Exotique, een prachtige gesculpteerd bonne minne poeder. Het is echt gi-gan-tisch groot en oh zo mooi. Samen met de bijbehorende súperzachte kabuki geeft het Poudre Terre Exotique je gezicht een gezonde uitstraling.


Ik hou van de textuur en houdbaarheid van Le Rouge Givenchy, dus ik was blij deze twee kleuren te ontdekken. Fruit Défendu is opwekkend oranje, Acajou Précieux is meer een sunkissed kleurtje.


Sinds de lancering van de Ombre Couture Cream Eyeshadow, ben ik er helemaal voor gewonnen. Ik gebruik de roze limited edition Rose Illusion al een tijdje als basis voor onder mijn oogschaduw en hij werkt perfect. Ook in de Croisière-collectie zit er een limited edition, Corail Tentation. Op het eerste zicht niets voor mij, maar toen bracht de MUA van Givenchy hem aan en... bam! Ze bracht hem aan over mijn eigen oogschaduw en dat werkte perfect: geen strepen, vlekken, niets. Samen met de paarse oogschaduw die ik al droeg, kreeg ik ineens een killer combo, opvallend en toch draagbaar. Ik had nooit gedacht dat ik zou staan met zo'n koraalkleur, maar kijk, 't kan verkeren.

Ik kreeg ook nog een beetje van de Phenomen'Eyes Waterproof in Turquoise Obsession over mijn eigen zwarte mascara. Die is echt felblauw, maar over een zwarte mascarabasis wordt het effect juist heel subtiel. Pas als het licht erop valt, zie je de turquoise kleur naar voren komen.


Ook Ange ou Démon Le Secret kreeg een Croisière make-over. Heel de kamer rook er al naar en ik was meteen om. Amber, vanille, zon, vakantie, ... ik ruik het allemaal in deze bedwelmende eau de toilette. De amberkleurige flacon kreeg een mooie bloemenprint en als verrassing liggen er op de bodem nog enkele goud- en koperkleurige glittertjes.Meer geurexplosies in het Fendi-salon. Voor de vrouwen is er Fan di FENDI Leather Essence, helaas een limited edition. Zowel de flacon als de eau de parfum vormen een ode aan de cuoio romano, een ledersoort waarmee Fendi werkt. Voor de flacon werd gewerkt met een nude lederlook en ook de geur zelf heeft dat amberkleurige, nude effect. Het parfum opent met een Elemi-essentie en Siciliaanse mandarijn, maar gaat snel over naar het hart van leder, wierook en - voor de vrouwelijke toets - Damascenaroos. In de basis ruik je vanille, absolu van tonkaboon en muskus.


Fan di FENDI Assoluto is dan weer een geur voor de ultieme Fendi-man: krachtig, viriel en hij laat je in katzwijm vallen met slechts een blik. De verpakking is chic en diepzwart en contrasteert met het cognackleurige parfum. De geur is sensueel en houtachtig en zéér uitgesproken mannelijk. Beide Fendi-geuren kan je al ontdekken in de parfumerie!


Kenzo Homme Night is iets minder uitgesproken dan Fan di FENDI Assoluto. Bij Kenzo Homme Night hoort een spontane, speelse man, eentje die zich durft blootgeven om je te verleiden. Ik vind de geur likeable, hier houdt iedereen van. Het is best sensueel, maar op een spontane en zelfs wat artistieke manier. In het hart vind je bijvoorbeeld een tikkeltje mango terug, voor het verrassingseffect.

Met een hoofd vol zomer trok ik terug naar huis. 
Merci Givenchy, Fendi en Kenzo, I had a blast!
Share:

13 opmerkingen

 1. Wow dat ziet er echt heel erg mooi en leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een prachtige spullen en wat een mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whoa, mooie producten! En het eten ziet er ook niet slecht uit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het Poudre Terre Exotique ziet er echt prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zag er wel zalig uit! Beauty & Brunch is echt de ideale combi! :) Die bronzer is prachtig trouwens amai!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtige foto`s mooie producten ook, om verliefd op te worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er supermooie producten uit... en die brunch leek me ook best de moeite ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. oh, die rozen op de eerste foto zijn zo mooi :)

  psst....ik mis je filmpjes eigenlijk best wel....;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie fotos Stamatia! Ik vond het echt een hele leuke dag. Eten en beauty gaan zo goed samen hé ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie foto's! En die dag zag er inderdaad zalig uit!!
  De Ange ou Démon heb ik in de 'gewone' uitgave en vind hem ook zo heerlijk ruiken!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig