8 maart 2014

't Is altijd lente in de ogen van de Lush-assistente


Alvast mijn excuses als je door de titel voor de rest van de dag met een bepaald nummer in je hoofd blijft zitten ;-)

De nieuwe lentecollectie van Lush is nu al in het land en hij ruikt lekker fris! De lente goodies zijn vrij uitgebreid, er zijn een aantal klassiekers die ook dit jaar terugkomen (Secret Garden bath ballistic, anyone?) en er zijn ook drie nieuwigheden die ik vandaag kan laten zien. 't Is baddertijd!


Inhale Exhale bath ballistic - 90 g voor € 5,95

Toen ik onlangs een rondleiding kreeg in de Antwerpse Lush-vestiging, vertelde de bevallige Lushie mij dat er in het VK een nieuwe trend was ontstaan onder bloggers: zelf Lush bath ballistics mengen. Een halfje van de ene en een halfje van de andere en zo creëer je zelf een nieuwe geur- en badsensatie. Ik houd van bath ballistics omdat je altijd een minispektakel in je eigen bad krijgt. Het kind in mij vindt dat fantastisch!

Nu hoef je zelf niet direct het experiment aan te vatten, want de Inhale Exhale bath ballistic doet het allemaal voor jou: de basis is een en dezelfde (de Gorilla Perfume in de geur Breath of God) maar de twee helften hebben dan hun eigen afwerking. De roze kant, Inhale, is wat lichter en zorgt voor een mentale lift met een frisse, lichtere geur. De blauwe kant, Exhale, heeft iets zwaardere geurnoten en laat je helemaal ontspannen en terug grounded achter.


Rose bubble bar - 50 g voor € 4,95

Bubble bars kan je verkruimelen en zorgen altijd voor heel veel bubbels in je bad. Een echte verwennerij en dat is met de Rose bubble bar niet anders. Dit superschattige roosje (pink ánd glitters!) bevat rozenbottelolie en cacaoboter om je huid te verzachten. En terwijl je huid alle weldaden opneemt, sit back, relax and smell the roses. Letterlijk, want de Rose bubble bar ruikt naar rozen met een frisse citrustoets.


Wonder Woohoo bubble bar - 100 g voor € 6,95

Shine bright! De Wonder Woohoo bubble bar is vrij opvallend (gouden glitters all the way, baby!) en om je nog eens extra speciaal te laten voelen, krijg je er nog een sterretje bovenop. 

Dit is ook een bubble bar, maar de geur is wat zwaarder dan die van de Rose bubble bar. Wonder Woohoo zit vol sandelhout en Braziliaanse zoete sinaasappel, een energetische combinatie! De glitters ga je achteraf wel een klein beetje vervloeken, tenzij je geen bezwaar hebt tegen een gouden badrand.


Tulip from Amsterdam reusable bubble bar wand - 70 g voor € 8,95

De reusable bubble bar wands zijn klassiekers. Ze bestaan in drie geuren (Bubble Bloom, Tulip from Amsterdam en Madame Butterfly) en zijn herbruikbaar. Deze bubble bars moet je dus níet verkruimelen, wel even onder de kraan houden terwijl je het water laat stromen. Als je voldoende bubbels hebt, laat je de bubble bar op een stokje gewoon drogen en dan kan je hem een volgende keer opnieuw gebruiken.

Tulip from Amsterdam is een roze tulp (uiteraard) met een bedwelmend vleugje Sex Bomb (jasmijn en ylang ylang). Sex Bomb is een van mijn favoriete bath ballistics en Tulip from Amsterdam ruikt gewoonweg even zalig.

De lentecollectie is dus vooral (maar niet exclusief, er zijn ook een aantal cadeaupakketjes met douche- en lichaamsproducten) gericht op badliefhebbers. Hij is zo uitgebreid, dat het zeker de moeite is om hem zelf eens te gaan ontdekken, want alle lente goodies zijn al te koop bij Lush.

Fijn weekend en geniet van de zon!
Share:

11 opmerkingen

  1. Wat een heerlijke collectie! De producten zien er zeer cute uit :-) Helaas zit er geen winkel van Lush bij mij in de buurt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat het zo voor bad-mensen is, wij hebben namelijk geen bad thuis :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. whahaha die naam zo leuk verzonnen!!! ik vind deze collectie wel leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wist ik niet van de Inhale Exhale ballistic! Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahahaha leuke titel ;-)
    Dat ziet er mooi uit! Altijd fijne producten!

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een leuke spulletjes in deze collectie :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ga dinsdag denk ik Lush shoppen! :-) Die worteltjes zijn binnenkort dus van mij!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het tulpje lijkt me inderdaad zalig! En het ziet er ook nog eens geweldig uit! Deze wil ik dus zeker proberen! :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig