6 maart 2014

REVIEW: Antipodes Aura Manuka Honey Mask & Reincarnation Pure Facial Exfoliator

Antipodes Aura Manuka Honey Mask & Reincarnation Pure Facial Exfoliator

Enkele weken geleden deed ik mezelf enkele Antipodes-producten cadeau. Een valentijnscadeautje voor mezelf, want dat mag gewoon.

De hoognodige Antipodes fix haalde bij de Belgische webshop Plume Natural Skincare. Het is niet zo evident om het Nieuw-Zeelandse merk te pakken te krijgen in ons landje, maar toen ik wist dat het via Plume werd verkocht, was dat even het hoogtepunt van mijn week. Eerst gooide ik de Reincarnation Pure Facial Exfoliator in mijn mandje. Ik bestrijd dode huidcellen vaak met het REN Glycolactic Radiance Renewal Mask, maar af en toe wil ik graag een echte basic scrub, met van die kleine partikeltjes die je direct voelt werken. En die instant gratificatie krijg je ook gewoon: deze exfoliator weet hoe simultaan je huid te bevrijden van dode huidcellen en hem terug te voeden. Het is niet de meest agressieve scrub (maar goed ook), maar ik zie duidelijk een frissere huid naar boven komen aan de hand van de avocado-olie en de jojobabolletjes. Tegelijk is het een voedende scrub, en dat klinkt misschien als een onverenigbare tegenstelling, maar is gewoon perfect mogelijk. Verschillende ingrediënten (essentiële en andere oliën, vitamine E, druivenpitextract) kalmeren je huid en brengen hem terug in balans.

Antipodes Aura Manuka Honey Mask & Reincarnation Pure Facial Exfoliator

Dé topper is echter het Aura Manuka Honey Mask. Ik wist niet hoe snel ik deze moest aanklikken en afrekenen om hem ein-de-lijk eens te kunnen proberen! Ook dit product heeft een dubbele werking, want het Manuka Honey Mask werkt zowel zuiverend als hydraterend, dankzij een aantal fijne ingrediënten. De pohutukawabloesem (ja, dat is een woord. Nee, ik heb dat niet zelf verzonnen) zorgt voor de nodige portie antioxidanten, daarnaast bevat het masker voedende avocado-olie, vitamine E, druivenpitextract, wortelolie en uiteraard ook de zuiverende Manuka honing, de honing met de meeste antibacteriële eigenschappen. Om de zinnen te strelen, zit er ook vanille en mandarijn in, wat het niet enkel wat kleur maar vooral ook een lekkere geur geeft.

Perfect dus om 's avonds je dag mee af te sluiten. Ik gebruik de Reincarnation Pure Facial Exfoliator en het Aura Manuka Honey Mask altijd tesamen: eerst een scrubje en dan smeer ik mijn gezicht in met het gelige wondergoedje en laat ik het een kwartiertje intrekken. Op bepaalde delen van mijn gezicht wordt het masker gewoon volledig opgeslorpt en valt er nog maar weinig af te spoelen, maar restjes haal je er heel gemakkelijk van af met een beetje warm water.

Mijn huid ziet en voelt er dan altijd beter uit, perfect in balans, met minder onzuiverheden en klaar om er de volgende dag weer tegenaan te gaan. Door de antibacteriële en zuiverende eigenschappen kan je het masker ook als spot treatment gebruiken om opkomende puistjes te nekken, maar daar heb ik (gelukkig!) nog geen gebruik van moeten maken.

Antipodes Natural Reincarnation Pure Facial Exfoliator - 75 ml voor € 25,50
Antipodes Natural Aura Manuka Honey Mask-  75 ml voor € 26,50
Verkrijgbaar bij Plume Natural Skincare
Share:

11 opmerkingen

 1. Dat masker lijkt me heerlijk. Heb al gezien dat ze dit merk ook op BeautyBay verkopen, maar toen ik bestelde was het masker al uitverkocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog niet eerder een masker in een tube gezien. Erg hygiënisch en praktisch. Het klinkt veelbelovend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sinds je artikel over Antipodes een aantal weken geleden, heb ik een paar keer op het punt gestaan het Aura-masker te bestellen en nu heb ik er spijt van dat ik het nog altijd niet gedaan heb! Toch maar eens voor kijken straks :D zowel Aura als Reincarnation klinken super

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel erg goed, nu wil ik ze ook :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De honey mask wil ik ook echt zo graag proberen! Je kunt Antipodes tegenwoordig ook vinden op Beautybay dus ik ga het zeker de volgende keer erbij bestellen ^^.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil het honingmasker ook al een tijdje! Om één of andere reden denk ik toch nog steeds aan Londen als ik aan Antipodes denk en ga ik dus waarschijnlijk gezellig in Selfridges m'n slag slaan binnenkort :) Heb het één keer gebruikt van Lisha en I loved it.. Heel goed masker!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat klinkt heel goed! Ik ga meteen in de webshop kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende de producten nog niet, maar ze klinken echt heel goed! Nu ben ik ook wel benieuwd ernaar :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Aura Manuka staat ook hoog op mijn wish list! Ik heb'm daar al een paar keer in m'n mandje gemikt maar voorlopig is het sparen voor New York :-)

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit masker lijkt me inderdaad zalig! Ik denk dat mijn bankrekening volgend jaar gaat afzien als ik begin te werken...

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig