4 maart 2014

The Body Shop Blueberry special edition

The Body Shop Blueberry

Iedereen houdt van The Body Shop body butters (elke twee seconden gaat er eentje over de toonbank, dat zegt genoeg, niet?) en nog meer als het special editions zijn. Komende zaterdag ligt er weer een nieuweling in de winkel. Ik blijf voor eeuwig fan van de Honey-lijn, maar voor Blueberry maakt ik graag een uitzondering.

The Body Shop Blueberry

Bosbessen zijn namelijk superlekker en gezond, dus als het goed is voor mijn binnenkant, moet het ook goed zijn voor mijn buitenkant. De Blueberry body butter is een special edition en ruikt naar een hemelse combinatie van frisse bosbessen en warme karité- en cacaoboter. In elke pot body butter zit er bosbessenzaadolie van 500 bosbessen, die rijk is aan vitamine E en essentiële vetzuren. De karité- en cacaoboter houden dan het vocht in de huid vast en maken het huidoppervlak zacht en glad.

Net zoals alle body butters, zorgt ook deze Blueberry-variant voor een uitstekende hydratatie die ik langer dan een dag blijf voelen. Als je regelmatig body butters van The Body Shop gebruikt, heb je vast al gemerkt dat de textuur wel eens kan verschillen. Sommige geuren hebben een echte stevige en romige boter die je moet inwerken in de huid, zoals ook deze Blueberry, andere body butters zijn wat zachter.

The Body Shop Blueberry

De Blueberry scrub - eveneens special edition - is een scrub-gelee, een soort van dikke bosbessenconfituur met fijngemalen pitjes die je dan à volonté over je lijf kan aanbrengen en die ook heel goed afspoelt, zonder een vettig laagje achter te laten.. De pitjes vind ik net perfect: voldoende fijngemalen en dus niet te ruw, maar wel groot genoeg zodat ik ze zie zitten en voel werken.

The Body Shop Blueberry

The Body Shop Blueberry

Voor de lippen is er trouwens ook een boter voorzien, de Blueberry lip butter is zo'n beetje de miniatuur van de body butter: dik, romig, voedend en je hebt er maar een beetje van nodig om je lippen een boost te geven.

Welke is jullie favoriete body butter?

Verkrijgbaar bij The Body Shop vanaf 9 maart 2014
The Body Shop special edition Blueberry body butter - 200 ml voor € 16,00
The Body Shop special edition Blueberry body scrub-gelee - 200 ml voor € 15,00
The Body Shop Blueberry lip butter - 10 ml voor € 5,00
Share:

24 opmerkingen

 1. Deze geur lijkt me zo ontzettend lekker! :-) De scrub lijkt net op jam, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijkt me heerlijk! Mijn favoriet was de sweet lemon body butter, maar helaas is die niet meer verkrijgbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Honey lijn is ook één van mijn favorieten maar Blueberry klinkt zeker niet slecht !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blueberry is echt een van mijn favorieten! Heerlijk. Vooral de scrub, precies confituur. Ik denk wel dat deze al in de winkels liggen? Ik zag namelijk enkele weken geleden in Antwerpen al de body butter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De scrub lijkt inderdaad net confituur, grappig :) de Blueberry-collectie klinkt fijn. Mijn favoriete body butters zijn de Honeymania en een body butter van Bodysol met karitéboter en macadamia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeh dat klinkt zo goed en eindelijk is dit te koop! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind de scrub echt leuk (ik heb nu de honing variant). Ik heb de grapefruit versie van de butter, best lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mmm, ik ben benieuwd naar de textuur en de geur van de bodybutter.

  Off-topic...Ik heb nog een tip voor je, aangezien je ook al eens gaat shoppen in Maasmechelen, hé? Tegenover Fashion Point is er afgelopen zaterdag in Maasmechelen (Kruindersweg) een nieuwe winkel van New Paris Londres geopend. Ik geef je deze tip maar even mee omdat ik er ook een witte handtas zag staan van Michael Kors en ik dacht, huh, die doet me denken aan die tas die Stamatia een keer in een filmpje liet zien :D Enfin, dit gezegd zijnde... :) Ik wilde het gewoon even zeggen, hihi ;)

  Ik zag er alvast hele toffe hoge sneakers van Michael Kors staan vandaag. Zaterdag ga ik zeker terug :)

  Goeienacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt om het te laten weten! Ik heb wel ergens reclame gezien voor de winkel, maar was het intussen alweer vergeten, haha.

   Verwijderen
  2. Graag gedaan. Jij hebt in je artikels en filmpjes ook al veel tips gegeven waar ik iets aan had ;)

   In de Jet (het tijdschrift) van vorige week of de week daarvoor stond reclame over die winkel. Als je die Jet nog kan terugvinden tussen je oud papier, dan kan je zien welke merken ze allemaal verkopen. De spullen daar hebben alvast een groot HEBBEN gehalte bij mij teweeg gebracht :D

   Verwijderen
 9. Vooral de scrub lijkt mij heerlijke haha, bijna om op te eten

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Bodybutter gebruik ik niet maar de lip butter lijkt me wel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Klinkt zalig, ze gaan alleszins op mijn wish list, lip butters heb ik in heel mijn leven niet meer nodig denk ik maar bon, ik ga voor dat confituurtje dat er super uitziet en de body butter, always a winner!

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lijken me echt toffe producten!! En die scrub... :O ziet er super uit!

  Leuk dat je deze al eens kon uitproberen alvorens ze in de winkels liggen :D

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. De textuur van die scrub vind ik ZO geweldig eh :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh heerlijk, deze lijn ga ik zeker uitproberen! Zelf is de passion fruit mijn lievelingsvariant, maar ik heb de olijf - variant ook altijd op voorraad. Lekker om af te wisselen. De scrub daarvan is ook erg fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze is echt zo fijn he! Mijn favoriet is ook eentje van The Body Shop, maar dan de passievrucht variant! I could eat it! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh dit gaat iets voor mij zijn denk ik! Damn, hopelijk is de geur er nog tijdens de volgende sale, wil nu eerst producten opmaken

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb me net een honeyscrub gehaald om te proberen, maar ook deze scrub ziet er zeer goed uit!
  Deze lijn wil ik dus ook graag eens testen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig