9 april 2014

Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière

Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière

Ik gaf onlangs al een zomerpreview van Givenchy's Croisière en vandaag is het tijd voor het echte werk! Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière mag de spits afbijten.

Deze eau de toilette zit bomvol sunkissed zomergevoel, maar dan the luxury kind. Edition Croisière sleept je vol overgave mee naar exotische vakantieoorden en gooit er wat koper- en goudkleurige shimmer bovenop terwijl je met je blote voeten in het warme zand loopt.

Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière

Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière

De bronzen accenten op het flesje en het amberkleurige parfum dragen nog eens bij tot dat ultieme vakantiegevoel. Op de bodem zie je dan hele fijne shimmers liggen. Vandaar: schudden voor gebruik! Ik zie de shimmer slechts héél fijn terug op mijn huid, helemaal niet overdadig dus ik gebruik Edition Croisière ook gewoon overdag. Om dan wel voluit te gaan, want dit is een zálige geur om je helemaal mee in te pakken!

Italiaanse citroen x neroli x jasmijn
tiaré-bloem x zilte toets
amber x vanille

Ik merk zelf heel weinig van de citruscomponent in de geur, maar bezwijk voor het bloemige accent en de warme basis. Edition Croisière draagt heel goed op mijn huid en blijft heel lang hangen, I like! Ik draag hem al bijna heel de maand april, dus hij zal vast en zeker nog een opwachting maken in mijn volgend My BeautyLoves-filmpje. Een beetje leger dan op de foto's, weliswaar.

Helaas is Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière limited edition... Nog twee weken aftellen voor hij in de winkel ligt, vanaf 23 april is heel de Givenchy Croisière-collectie te koop!

Ange ou Démon Le Secret Edition Croisière eau de toilette - 50 ml voor € 67,00 exclusief bij ICI Paris XL
Share:

7 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig