30 april 2014

Givenchy Croisière 2014


Give me Summer! Jep, dit winterkind is dol op de zomer. Geef mij maar een zonnige dag, het hele jaar lang. Helaas woon ik in het verkeerde land, dus moet ik de zomer al eens faken. Givenchy heeft elk jaar een eigen Cruiselijn, zodat je heel het jaar lang de exotische schoonheid in jezelf kan loslaten.

Een overzicht van de volledige Croisière-collectie kreeg je al in dit eventverslag en van het sprankelende parfum Ange ou Démon Le Sécret Edition Croisière staat hier de review online. Exotische bloemen en zomerse elegantie staan centraal met het pronkstuk van de collectie, het limited edition Poudre Terre Exotique in Douce Croisière. Een giga poeder, by the way, het past amper in mijn hand. Maar zo mooi! De imprint is geweldig en al doet het zeer om het poeder te gebruiken, het is het zeker waard. Deze bronzer is eigenlijk een uitvergrote versie van het 'gewone' Poudre Bonne Minne, dat ook nog altijd te krijgen is in de vier kleuren. Als Terre Exotique wat te donker is voor je, kan je nog een tint lichter gaan in het Poudre Bonne Minne. Als is dat voor mij gelukkig niet nodig, want Terre Exotique is heel goed te dragen door de lichtere huid en je kan de kleur ook goed opbouwen. Jeej! De textuur is heel speciaal: dit poeder is talkvrij en wordt dan gebakken. Het resultaat is dat het wat crème-achtig aanvoelt als je het aanraakt, maar het dan transformeert tot een transparante zonnegloed op je huid. Erg mooi!De Phenomen'Eyes Waterproof mascara in Turquoise Obsession legt felblauwe accenten op je wimpers. Ik combineer deze graag met een gewone zwarte mascara zodat de blauwe accenten te zien zijn in de puntjes van je wimpers of als de zon erop valt. Het effect is vrij subtiel, iets wat je niet zou denken als je de turquoise kleur uit de tube ziet komen, maar opgedroogd ziet het er uit zoals op de foto hieronder.


Doordat ik Turquoise Obsession aanbreng over een niet-waterproof mascara, kan ik hem er 's avonds ook heel gemakkelijk afhalen. De applicator van de Phenomen'Eyes mascara's is trouwens uniek: het is een klein stekelbolletje en het werkt wonderwel. Je kan de applicator eigenlijk draaien hoe je wilt en alle wimpers van boven tot onder bedekken onder een laagje mascara. Handig!

Givenchy Croisière 2014 - verkrijgbaar vanaf 23 april bij ICI Paris XL
Poudre Terre Exotique in 2 Douce Croisière - € 57,50
Phenomen'Eyes Waterproof in Turquoise Obsession - € 31,50


BeautyLoves
Share:

11 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig