2 april 2014

Guerlain La Petite Robe Noire Couture eau de parfum

Guerlain La Petite Robe Noire Couture eau de parfum

Een rode loper moment met Guerlain, op een dinsdag. Moet kunnen.

La Petite Robe Noire, het parfum met de kunstige animatiefilmpjes, krijgt er een couturezusje bij. La Petite Robe Noire Couture is een eau de parfum met een iets andere samenstelling dan de originele variant en kreeg een eigen filmpje in Parijse stijl.


Guerlain La Petite Robe Noire Couture eau de parfum

Guerlain La Petite Robe Noire Couture eau de parfum

De haute couture vertaalt zich naar een haute parfum en combineert hiervoor frambozen, bloemblaadjes en hout. De flacon is nog exact dezelfde maar kleurt ietsje anders: lichter, roziger en mét zwarte avondjurk in plaats van little black dress. Dezelfde couturejurk staat in reliëf op de verpakking, omkaderd door een roze couturelint.

frisse bergamot x verleidelijke frambozennoot vol pit
subtiele en vrouwelijke essence x absolue van roos
patchoeli x mos x vetiver x tonkaboon

Voor mij is La Petite Robe Noire Couture wat lichter, minder gourmande dan de originele La Petite Robe Noire omdat de overweldigend zoete braambessen hier ontbreken. Hij blijft fruitig, floraal en fris maar op een wat subtielere manier door de houtachtige basis en chypre noot. Op mijn huid houdt hij net geen hele dag en blijft er op het einde van de werkdag nog maar een laatste restje hangen. Ik ruik subtiel nog een zweempje geur, maar mis de kracht van de originele variant. La Petite Robe Noire Couture blijft wel een erg lekker parfum en wie de eerste La Petite Robe Noire te zwaar of fruitig vond, moet de Couture eens gaan ontdekken.

Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Parfum Couture - 30 / 50 / 100 ml voor € 49,40 / 69,15 / 98,75 - in de parfumerie
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik denk dat ik het frisse en minder zware element in dit parfum wel kan appreciëren. Het originele parfum gebruik ik liever in de winter,omdat ik hem -voor mij- toch wat zwaarder vind vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de originele versie niet in mijn bezit, maar ik weet dat hij heel lekker ruikt! Al weet ik niet meer of hij te zwaar was voor mij of niet... Dat wil dus zeggen dat ik binnenkort weer eens lags de IPXL moet :-) Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze is meer mijn ding dan de eerste lprn :) die was wat te zwaar voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt zo heerlijk! Ik had er pas geleden aan geroken bij de parfumerie store en zo een fijne geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt goed! Mooie foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie foto's, ik ben erg benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig