15 mei 2014

Dior Transat: Dior Addict Lipstick in Sunlight & Windrose

Dior Addict Lipstick Sunlight - Windrose

Lipstick addict alert! Ik kan zo blij worden van een nieuwe lipstick. Ook al heb ik er zoveel, de newbies in mijn collectie zijn toch altijd nét ietsje anders dan wat ik al heb. Uiteraard.

De Dior Addict lipsticks zijn hele fijne, romige lipsticks in een schuin afgesneden huls. Ze brengen dus heel gemakkelijk aan en glijden gewoon over je lippen. Ze zijn draagbaar, een beetje glanzend, nooit helemaal mat en iets meer juicy dan hun Dior Addict Extreme-zusjes. De verpakking is transparant en glanzend en je haalt de lipstick tevoorschijn door van boven aan het bolvormige knopje te trekken.

Dior Addict Lipstick Sunlight - Windrose

Dior Addict Lipstick Sunlight - Windrose

In de nieuwe collectie, Dior Transat, zitten er vier Dior Addict zomerkleuren: Windrose (helderroze), Mayday (vurig karmijnrood), Cruise (zonnig mandarijn) en Sunlight (goudlamé). Ik heb Windrose en Sunlight om aan jullie te laten zien. Nu ik helemaal val voor feloranje, wil ik Cruise nog eens gaan swatchen in de parfumerie.

Dior Addict Lipstick Windrose

Dior Addict Lipstick Windrose

Windrose is een heel draagbaar roze en viel direct in de smaak. Niet te koel, niet te warm, niet te fel en toch aanwezig op je lippen. Ik vind hem vrij fris aandoen en bestempel hem als een perfect everyday pink.

Dior Addict Lipstick Sunlight - Windrose

Dior Addict Lipstick Sunlight

Dior Addict Lipstick Sunlight

Sunlight daarentegen ziet er in de huls een beetje vreemd uit: het is een soort van afgebleekt rose gold met miljoenen shimmertjes in. Ik vroeg mij af of ik het überhaupt wel zou kunnen dragen, maar werd heel blij van het resultaat. Sunlight glijdt echt moeiteloos over je lippen - je voelt geen shimmers of glitters zitten - en laat een glanzend melkachtig roze laagje achter dat doordrenkt is met een gouden gloed. Het effect is erg mooi, alsof je de zon op lippen hebt aangebracht.

De felle ooglook is trouwens gemaakt het met oogschaduwquint 5 Couleurs Transat Edition in Atlantique, maar daarover las je hier al meer!

Dior Addict Lipstick in 211 Sunlight / 571 Windrose / 611 Cruise / 651 Mayday - € 35,85


BeautyLoves
Share:

14 opmerkingen

 1. Ik ben verliefd! Beide kleurtjes zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind deze super fijn! Windrose wil ik zelf ook graag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Windrose vind ik zeker een mooi kleur! De andere vind ik een beetje 'meh'...
  Mooie ooglook ook trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Windrose is prachtig! Wauw! Hij staat je oog erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Windrose ziet er echt zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sunlight is niet zo mijn ding, maar oh my, wat is Windrose een topkleurtje <3

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig