15 mei 2014

& Other Stories Antwerp


Antwerpen is een nieuwe hotspot rijker (het kan niet altijd Hasselt zijn, kuch) en ik kijk uit naar mijn bezoekje aan de eerste Belgische vestiging van & Other Stories.

Het jonge & Other Stories - het bestaat nog maar sinds maart 2013 - is booming, met vestigingen in heel Europa en een online webshop. Het is een one stop shop voor alles wat de vrouw wilt: beauty, kleding, tassen, accessoires enzomeer. En dat is net de aantrekkingskracht, want bij & Other Stories vind je allerlei merken en exclusieve samenwerkingen aan een vrij betaalbare prijs. Elk product vertelt een verhaal en jij bent dan de ontwerpen van je eigen story, compleet vrij om te doen en laten wat je zelf wilt.Het was gisteren dan ook een full house op de vooropening en de gasten werden er verwelkomd door heuse bloemengordijnen vol verse hortensia's, pioenen, tulpen en veldbloemen aan de hand van Mark Colle, die je nog wel kent van mijn eerdere bloemenworkshop.

Ik kon er zelf helaas niet bij zijn, maar het de persfoto's liegen er niet om: dit is een mooie winkel. Officieel opent & Other Stories Antwerpen morgen op de Korte Gasthuisstraat 17 om 12 uur. Zeer binnenkort (op 7 juni) volgt dan ook de winkel in Brussel op de Gulden-Vlieslaan 15.
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig