27 mei 2014

Givenchy Poudre Première

Givenchy Poudre Première

Givenchy lanceert dit voorjaar enkele losse poeders, die ik een tijdje geleden al kon spotten op een event. Onder de naam Prisme Libre staan er enkele losse poeders met kleurcorrigerende pigmenten die zijn aangepast aan de huidskleur.

Givenchy Poudre Première

Givenchy Poudre Première

Poudre Première is evenwel universeel, ongeacht de huidskleur. Het poeder zelf is wel wit, maar transformeert op de huid tot een transparant en matterend poeder, easy!

Het poeder is superfijn gemalen en komt vrij door de gaatjes die zijn gevormd in de vier kenmerkende Givenchy G's. Je krijgt er een poedervelours bij waarmee je het poeder al deppend kan aanbrengen op je huid. Normaal gezien ben ik daar niet zo'n fan van, maar bij het Poudre Première werkt dat eigenlijk wel het beste. Ik heb het ook met een kwast geprobeerd, maar dan vloog het poeder echt overal heen en dat was niet zo'n succes. Het beste is dus dat je de velours erop laat zitten en het doosje een à twee keer draait en dan zit er net genoeg op de velours om te beginnen afpoederen. Af en toe zal ik dus de velours moeten vervangen, maar gelukkig kan je die voor een fijn prijsje vinden.

De finish is zo licht en luchtig maar ongelooflijk mooi. Poudre Première zorgt er echt voor dat je foundation helemaal geperfectioneerd wordt, de laatst oneffenheden magisch worden bedekt onder een blur en de make-up de hele dag mooi blijft zitten. Bij zowat elke make-up look die je de laatste tijd op de blog hebt zien verschijnen, draag ik de Poudre Première als finishing poeder. Love it!

Givenchy Poudre Première in Universal Nude - 16 g voor € 49,00


BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. Ik moet deze dringend eens testen! Zo'n potje gaat enorm lang mee ook, ik heb die van Chanel nog steeds en die geraakt maar niet leeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik vind het een tof detail dat de gaatjes in het potje een G-vorm hebben :) het oog wil ook wat, hé?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt chique :) luxe tot in de kleinste details

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meh ik wil het ook gewoon.. Pure luxe

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Did someone say blur? Sold! Al was ik eigenlijk al half verkocht toen ik de verpakking zag :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke review!

  Heb jij ook een poeder om mee te nemen in je make-up tasje? Waarmee breng je die dan aan? Nu gebruik ik namelijk Mac Prep and Prime Translucent Powder Pressed (een mond vol, ik weet het :p), maar sleur steeds mijn grote poederkwast mee. Een alternatief zou wel ideaal zijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik neem eigenlijk nooit een poeder mee en doe geen touch-ups overdag, ik ben daar ook gewoon te lui voor ;-) Met primer, foundation en poeder blijft alles redelijk goed zitten.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig