6 mei 2014

Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde


Aqua Allegoria-geuren worden gekenmerkt door hun pure eenvoud. De geuren bevatten slechts een aantal ingrediënten die heel goed herkenbaar zijn en die een ode vormen aan de frisheid en schoonheid van de lente. Elk jaar komt er een tijdelijke nieuwe versie uit, zodat er uiteindelijk slechts vier permanent zijn.


De vier klassiekers - Pamplelune, Herba Fresca, Mandarine Basilic en Nerolia Bianca - krijgen deze lente gezelschap van een nieuwe telg, Limon Verde.

pittige limoen
groene noten x tropisch fruit x vijg x zoete rietsuiker
tonkaboon

Met Limon Verde sta je met een been in de tropische jungle en met het andere been aan een Braziliaanse cocktailbar, te sippen aan een frisse caipirinha. Toevallig het drankje dat als inspiratie diende voor parfumeur Thierry Wasser en dat ik er wonderwel ook helemaal in herken. Limon Verde ruikt echt lekker - ik begin ook meteen te dromen van cocktails, maar dat is bijzaak. Limon Verde is aangenaam fris met een zoetere, ietwat warme ondertoon maar altijd opgewekt. Zonder twijfel mijn favoriete Aqua Allegoria, dus het is te hopen dat deze het rijtje met klassiekers mag blijven vervoegen!

Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde eau de toilette - 75 / 125 ml voor € 63,00 / 87,00 bij de parfumerieBeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

  1. deze geur lijkt me niet echt iets voor mij, maar de 'honingraatstructuur' op het flesje vind ik wel mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het flesje ziet er echt mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een pareltjes van flesjes! Je hebt me benieuwd gemaakt.

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig