5 mei 2014

Dior Manucure Transat in Captain & Sailor


De Dior Transat Cruise Look schreeuwt om de zomer - bij voorkeur op een jacht terwijl ik in mijn bikini geniet van een cocktail. Mijn volgende halte is dan ook de nagellak, want de Manucure Transat is helemaal in thema met de Cruise Look.

De Manucure Transat bestaat uit drie nagellakken due allemaal in de marinesfeer zitten. Yacht is de nudebeige kleur die lijkt op het beige van scheepstouwen en hij ziet er supermooi uit op de foto. Zelf heb ik de mooie vuurtorenrode Captain, een echt felle rode kleur die goed opvalt en niet te warm is. Captain is true to colour vanaf het eerste laagje en dat is echt fijn. Sailor is een matrozenblauw dat twee laagjes nodig heeft om deze dekking te krijgen. Zoals steeds zijn de Dior-lakjes uitgerust met de beste kwastjes waarmee je erg precies en netjes mee kan lakken!


In elk doosje van de Manucure Transat zit er trouwens nog twee extraatjes: er zit een velletje met twaalf transparante stickers bij die zijn uitgedost met marinestrepen en de CD-initialen. Je kan ze dan over de nagellak plaatsen op al je nagels of enkel op een accentnagel. Om de stickers in de lengte aan te passen, krijg je er een mini-nagelvijl bij. Helaas niet geschikt voor mijn bolle nagels, want ik kreeg de stickers niet rimpelvrij op mijn nagels geplakt. Op zich wel een fijn extraatje, al werken ze dus niet voor iedereen. Maar eerlijk, het is toch vooral de nagellak die je moet hebben :-)

Dior Manucure Transat in 210 Yacht / 700 Sailor / 750 Captain - € 31,30BeautyLoves
Share:

13 opmerkingen

 1. captain ziet er mooi uit :)

  leuk extraatje, die nagelstickers. jammer dat ze voor jou niet werken, maar wel leuk voor een accentnagel, inderdaad. en dior kwastjes zijn ook fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze erg leuk! Jammer dat het voor jou niet werkt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei erg mooi kleuren. De stickers vind ik op zich wel leuk maar ik krijg dat er nooit netjes op :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakjes, ik hou van marinekleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beide kleurtjes zijn heel erg mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben dol op rode nagellak! Deze is prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie klassieke kleuren! En de stickers zijn ook best leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben geen fan van het blauw, gewoon voor mezelf zou ik die kleur nooit kiezen, maar het rood ziet er echt het perfecte rood uit!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Geef dat lakje eens hier, ik zal eens voordoen hoe dat moet met een foto ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Captain is echt super! Hele mooie foto's ook

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig