8 mei 2014

MAC Studio Sculpt Lash mascara


Sinds kort lig de Studio Sculpt Lash mascara in de MAC-winkels. Zoals de naam het zelf zegt, gaat de Studio Sculpt Lash voor wimpers die je echt zelf kunt opbouwen, modelleren bijna.Dat doet Studio Sculpt door te werken met een plastieken kammetje dat licht gebogen is en zo alle wimpers van wortel tot punt bedekt in een laagje mascara. Het resultaat: een precieze applicatie met de nodige drama en een mooie combinatie van zowel vollere als langere wimpers. Het is geen eenzijdig volumegevende mascara, wel vind ik het wel een vrij goede allrounder.


Omdat ik al eens gewerkt had met een gelijkaardig kwastje (Sisley So Intense mascara), wist ik dat ik er met mijn fijne wimpers zeker op moest letten het overtollige product goed af te schrapen. En dat werkt erg goed, want er hangt dan nog voldoende aan om je wimpers laag per laag op te bouwen en het kammetje ondersteunt dat proces. Opbouwen kan trouwens prima, want mijn wimpers blijven zacht en flexibel, een laagje meer of minder maakt het resultaat er niet slechter op. Op de foto draag ik twee laagjes, voor wat extra drama (that's the way I like it) zou ik eigenlijk nog een derde laagje moeten toevoegen.

MAC Studio Sculpt Lash mascara - € 19,00 verkrijgbaar vanaf 26 april bij MACBeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig