9 mei 2014

The double eye cream thing


De laatste tijd probeer ik mijn oogverzorging te optimaliseren en wat gelijk te trekken aan mijn gezichtsverzorging. Voor mijn gezicht gebruik altijd een serum en een crème, voor mijn oogcontour hield ik het bij een product.

Eigenlijk probeer ik nu hetzelfde principe toe te passen: eerst een oogserum en dan een oogcrème. Al moet het nu ook niet overslaan naar de andere kant: té veel voeding, kan dan weer zorgen voor gerstekorrels (ook gekend als milia, van die witte bolletjes). Het is dus zeker niet voor iedereen weggelegd, laat staan verplicht, maar ik vond dat mijn oogcontour er (alleszins tijdelijk) nood aan had.


's Morgens
L'Occitane Eye Care & Mask Duo Brightening Correction x Caudalie Polyphenol Anti-Wrinkle Eye & Lip Cream

De Eye Care & Mask van L'Occitane is eigenlijk een duoproduct. Als dagelijkse verzorging is het een ooggel die je met een fijne, verkoelende applicator aanbrengt. Je kan hem echter ook als oogmasker gebruiken, al ben ik meer fan van het dagelijkse verfrissende effect. Ik laat de gel even intrekken en klop hem dan lichtjes in. Mijn tweede stap is dan de nieuwe Caudalie Polyphenol oogcrème vol antioxidanten en verstevigende peptiden. Deze gebruik ik nog niet zo heel lang, dus een review heb je nog tegoed.

's Avonds
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum x Sisley Supremÿa Yeux La Nuit

De gewone Estée Lauder Advanced Night Repair ooggel is erg fijn, dus kocht ik een tijdje geleden ook dit oogserum. Ik houd van de handige verpakking met pompje en ervaar eigenlijk hetzelfde verfrissende effect als de ANR ooggel, waardoor je hem ook in je ochtendroutine zou kunnen inschakelen. Mijn oogcrème is nog steeds de Sisley Supremÿa Yeux La Nuit, daarvan vind je hier de review. Hij is prijzig, maar hij houdt het wel lang vol. Ik heb hem al die tijd dagelijks gebruikt en heb nog ongeveer 1/3e over, dus ik kan normaal gezien nog eventjes verder.

Welke oogverzorging gebruiken jullie?BeautyLoves
Share:

8 opmerkingen

 1. De Estée Lauder Advanced Night Repair ooggel zou ik weleens willen proberen. Het Night Repair serum was een lange tijd een van mijn staple producten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie routine, en zolang ze werkt voor jou is het goed eh. Zelf probeer ik niet TE veel te layeren. Ik gebruik momenteel afwisselend een oogcreme van Estee Lauder en Lierac.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijken me allemaal fijne producten. Ik gebruik nog meer zeer recent een oogcrème, voorheen gebuikte ik niets extra voor m'n ogen. Ik heb de Advanced Night Repair oogcrème van Estée Lauder en ik vind hem echt goed! Ik twijfel wel om hem veel te gebruiken omdat ik regelmatig de opmerking krijg dat ik te jong ben om al oogcrème te gebruiken (ik ben 25). Ik denk altijd, het is beter om op tijd te beginnen, toch? :)

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, ik zou me daar niet veel van aantrekken. Als jouw huid het nodig heeft, maakt het echt niet uit hoe oud je bent, hoor. En inderdaad: preventie, preventie, preventie! ;-)

   Verwijderen
 4. Zien er heel fijne producten uit! Ik gebruik 's morgens ook twee producten, 's avonds meestal eentje. Ik kies nu momenteel ook eentje van Caudalie, de SOS Morning, en eentje van Nuxe. 's Avonds gebruik ik ook Caudalie, ofwel Kiehl's.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik er twee van Dermalogica: 's morgens eentje met spf, 's avonds een rijkere met vitamine A. Niet de goedkoopste allebei, maar ze werken heel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een mooie collectie heb je daar ;)

  zelf heb ik de volgende producten:
  - oogserum van clinique
  - super aqua eye serum van guerlain
  - oogcrème van kenzoki
  - oogmasker pads van filorga
  - oogmaskergel van sisley

  de huid onder en rond de ogen hydrateren vind ik belangrijk.

  saskia°°

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig