25 juni 2014

Deauty juni 2014


Een mooie verrassing in mijn bus vandaag, de nieuwe Deauty box! Het is de box van juni en die kan je dus nog steeds bestellen. Thema van deze maand is Back from the Beach, met goodies die je huid en haar een extra boost geven na een dagje zon.

Eigenlijk ben ik alweer erg blij met de inhoud van de Deauty box. Toen ik hem opende, zag ik al meteen een aantal producten waar ik al sinds korte of langere tijd nieuwsgierig naar was. Perfect, want nu kan ik ze eindelijk eens testen!


Caudalie Vinosource S.O.S. Serum - 10 ml
Dit serum van Caudalie, bijvoorbeeld. Ik zie het al heel lang terugkomen bij collega-bloggers zoals Marijke, en iedere keer opnieuw zet ik het in mijn mentale wensenlijstje. Vinosource S.O.S. is perfect voor elke huid die snakt naar vocht, want dit serum brengt alles terug in balans.

Garnier Oogreinigingslotion Express 2 in 1 - fullsize
En nog eentje die ik van mijn lijst mag schrappen! Ik kocht een tijd geleden al de micellaire reiniger van Garnier (top!) en ik wilde ook wel eens weten of de bijbehorende oogreinigingslotion evenveel lof verdient. Is ook geschikt voor waterproof make-up!

Evocure Skin DNA Repair Cream - 15 ml
Nog niet zo heel lang geleden gebruikt ik nog een ander product van Evocure, het Anti-Age EGF Serum, dus ik herkende het merk onmiddellijk. Deze Skin DNA Repair Cream herstelt de elasticiteit en tonus van de huid en zou ook nog eens moeten hydrateren. Niet enkel voor je gezicht, trouwens, maar héél je lijf.

Batiste droogshampoo - 50 ml
Ik was blij om mijn favoriete droogshampoo in de box te ontdekken want daar kan ik nooit genoeg van hebben. Als je Batiste nog niet kent, is dit het ideale moment. Deze variant geeft je dan ook nog eens XXL volume (ja, echt) en is een perfect reisformaatje.

Rainpharma Shower Scrub - 100 ml
Er is veel buzz rond Rainpharma de laatste tijd en ik wist meteen welk product mijn Deauty box zo lekker liet ruiken! Deze Shower Scrub met rozemarijn, cederhout en pepermunt is zalig (dat weet ik nu al, alleen al door de geur) en stelt mijn zinnen meteen op scherp.

Extra: Parfum Divin de Caudalie x Plante System Huile Exquise staaltjes


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. fijn dat je de inhoud zo leuk vindt :)

  batiste en garnier haal ik echter gewoon bij het kruidvat, 300 meter verderop ;)

  ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha! Zo droog, geweldig :-)
   Wel ja, het is vooral de combinatie, en als je de doos dan toch wilt bestellen, is het fijn dat je die producten kan proberen.

   Verwijderen
 2. De inhoud van deze box ziet er heel goed uit ;-)

  Mooie dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er idd een geweldige inhoud uit! Vooral die droogshampoo en Garnier waterproof make-up remover ben ik zelf nieuwsgierig naar.

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze keer nog eens een fijne box!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een toffe inhoud! Ik ben ondertussen toch wel heel benieuwd geworden naar Rainpharma!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig