26 juni 2014

Givenchy x Alicia Keys: Dahlia Divin


Vandaag krijg je van mij een kleine preview! Binnenkort lanceert Givenchy namelijk een nieuw parfum - mét nieuwe muze - en ik kan al een klein tipje van de sluier oplichten.

Dahlia Divin is een eau de parfum dat je op je huid draagt en je aura versterkt, even gracieus en goddelijk als een van Givenchy's gouden couturejurken. Alleen wikkelt de gouden draad zich hier om de hals van de chique, robuuste flacon. De geur zelf is opgebouwd uit bloemen- en houttoetsen.

gouden mirabellen
jasmijn x witte bloemen
vetiver x sandelhout x patchoeli


Een zonnige en stralende geur verdient natuurlijk een even stralende muze. Een tijdje geleden werd al bekend gemaakt dat Alicia Keys - internationale artieste, zangeres, componiste, ... kortom, een icoon - zou gaan samenwerken met Givenchy en dit is haar eerste wapenfeit. Ze draagt de real life coutureversie van Dahlia Divin: een gouden couturejurk waar maar liefst 500 uren precisiewerk voor nodig waren. De jurk ligt dan wel buiten mijn bereik (understatement van het jaar, hierzo), het parfum is een pak haalbaarder. Binnenkort meer nieuws over Dahlia Divin, maar voor nu, droom gerust even weg bij de jurk.

Givenchy Dahlia Divin - 30 / 50 / 75 ml voor € 64,00 / 92,00 / 113,00 verkrijgbaar vanaf 13 augustus 2014


BeautyLoves
Share:

5 opmerkingen

  1. ik ben benieuwd :) ik heb zelf nog geen enkel beautyproduct van givenchy.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw zo mooi!
    Ik vindt haar songs prachtig en de sportshoes die van een spec.coll. zijn ook want alles wat deze vrouw doet blingt in gold ;-)

    Happy Friday Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig