21 juni 2014

Garnier Fructis Densify & win!Ik werk al een tijdje met de Densify-lijn van Garnier Fructis. Ik leerde de producten kennen naar aanleiding van een test waarbij ik zelf mocht ervaren wat ze voor mijn haar zouden doen. Op voorhand had ik al meegegeven dat ik fijn haar heb en steeds op zoek ben naar stevigheid en volume, dus toen ik als antwoord dit fuchsiaroze trio in mijn bus kreeg, was ik wel benieuwd.


Fructis Densify is een lijn van haarverdikkende producten met een shampoo, conditioner en een leave-in serum. De producten versterken elkaars werking dus ik gebruik ze meestal samen, maar je kan ze ook apart gebruiken. Het beste resultaat krijg ik echter als ik ze alledrie na elkaar gebruik, maar dat zal ook wel van je eigen haar afhangen.

In elk geval werkt de lijn met Fibra-Cylane, een innovatieve vezelvullende molecuul die zorgt voor een wisselwerking met de proteïnen en aminozuren in het haar, zodat elke haar van binnenuit meer body, densiteit krijgt. Dat strookt ook met hoe ik het aanvoel: als ik mijn haar was en verzorg met de Densify-producten, voelt mijn haar steviger aan en zie ik ook minder pluis.

De pop of colour in de vrolijke verpakkingen dankt deze lijn aan het granaatappelextract, rijk aan plantaardige voedingsstoffen en fruitzuren die de vezel mee helpen versterken en de haarkwaliteit verbeteren. Je haar wordt er zachter, handelbaarder en veerkrachtiger van. Persoonlijk vind ik dit niet de lijn voor overdreven bouffant volume aan de wortels, wel het gamma dat mijn haar een goede dosis stevigheid biedt in de lengtes en punten.


De shampoo en conditioner hebben weinig uitleg nodig, maar het Densify Leave-In Serum verdient wel een woordje uitleg. Het is belangrijk dat je het flesje op voorhand goed schudt, daarna neem je een à twee pompjes om te verdelen op de lengtes en punten van je haar. Op de wortels werkt dit niet en te veel nemen helpt evenmin. Voor mijn fijn haar vind ik een pompje ruim voldoende, met twee pompjes gaat het ook, maar dan kan het haar sneller beginnen doorwegen. Ik laat het dan gewoon zitten, föhn mijn haar zoals steeds met een dikke, ronde borstel en geniet van hoe mijn haar aanvoelt.


Maar waarom deze behind the scenes foto's? Nadat ik het Densify-gamma had uitgetest en goedgekeurd, wachtte mij nog een leuke verrassing: ik kreeg de kans om de lijn te vertegenwoordigen in een online filmpje van Fructis en ik moest er geen seconde over nadenken! Ik ben voor mijn blog uiteraard vaak zelf bezig met foto's en filmpjes, maar een professionele shoot is toch wel iets helemaal anders en dat maak ik niet elke dag mee. Na een lange draaidag (vroeg opstaan, tien keer opnieuw bijgewerkt door de visagiste, zéér veel wachten en dan proberen spetteren op het scherm, ahum) mag ik het filmpje nu eindelijk onthullen. Het is heel vreemd om mezelf zo terug te zien, geschminkt en gekapt door iemand anders, maar het staat vanaf vandaag hier online!

Zelf ook testen? Doe mee aan de wedstrijd Move Your Hair: laat op Instagram zien wat jij verstaat onder #moveyourhair, gebruik de hashtag en de foto zal worden beoordeeld door de vierkoppige bloggersjury, waaronder yours truly.

Een hele maand lang (vanaf vandaag tot 20 juli 2014) like ik in totaal 30 foto's op Instagram met de hashtag #moveyourhair, deze foto wint de volledige Fructis Densify-lijn. Zorg er wel voor dat jouw profiel openbaar is, anders zie ik de hashtag en de foto niet. Op het einde van de wedstrijd selecteert de jury de foto's met de meeste jury likes en kiezen we de ultieme winnaar, die met een geweldige Vespa naar huis rijdt!

Ik zou het super vinden als de hoofdprijs naar een van mijn lezers zou gaan, dus laat zien wat je in huis hebt en maak een geweldige foto. Succes!


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Oh wat leuk dat je in het filmpje zit! Ziet er super uit :)
  Ik ben heel benieuwd naar deze lijn! Mss dat ik wel meedoe op instagram :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijn lijkt me echt interessant, ik hou er mijn ogen voor open. Heel cool ook dat je in de video zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt mij een fijne lijn en wat een tof filmpje :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil heel graag meedoen! Wou eerst een filmpje maken voor instagram, maar dat telt wsl niet? Dus vroeg ik me af of een 'collagefoto' mocht? Of telt dat ook niet? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen idee of filmpjes toegelaten zijn, anders moet je het reglement op de website eens bekijken. Een collagefoto lijkt me wel toegelaten. Een foto is een foto hè :-)

   Verwijderen
 5. die producten ga ik in de toekomst ook wel eens kopen.

  leuk filmpje ;D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Superleuk! Je doet dat super in het filmpje! :-) Ik ben wel benieuwd naar deze lijn! De verpakkingen trekken me ook meteen aan met dat roze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben een 2-tal weken bezig met het testen van de Densify-experience en moet eerlijk toegeven dat ik er zeer content van ben! Voller haar die heerlijk ruikt en squeeky clean aanvoelt... als dat geen 3 vliegen in 1 klap zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig