5 juni 2014

Labello Fruity Shine in Peach en Watermelon


Ik ben nog altijd gek op de Labello Vitamin Shake (de versie met veenbes en framboos is een Fruitella dupe, zit permanent in mijn handtas en heb ik bijna volledig opgebruikt) maar voor de zomer zijn er weer nieuwe lipbalsems onderweg, zoals deze Fruity Shine in Peach en Watermelon.


Twee zomerse kleuren, geuren én smaken in een glanzende lipbalsem, dat zijn deze Fruity Shine lipbalsems. Ze geven iets meer glans dan een gewone lipbalsem, dus ze zijn ideaal voor een easy juicy effect. Er komt ook een klein beetje kleur van af maar dat blijft vrij transparant en versterkt alleen maar de glans op je lippen. Er zal dus vast weer eentje in mijn handtas komen te wonen... :-)

Labello Fruity Shine in Peach en Watermelon - € 2,89


BeautyLoves
Share:

9 opmerkingen

 1. Leuke nieuwe verpakking, ze zien er fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk deze verpakking, dat had ik nog helemaal niet gezien! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk he! die met perzik doe me zo hard denken aan danone yoghurtjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel goed. Ik ben addicted aan heerlijke lipbalms ;-)

  Ik wens je een prachtige dag Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fan van getinte lippenbalsem hier! Ik zou ze allebei wel willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze héérlijk! Vooral de Peach variant!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze heb ik nog niet geprobeerd maar de Vitamin Shakes zijn inderdaad leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn leuk hé!! Jammer dat er geen SPF inzit voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Alweer een paar Labello's om naar uit te kijken. Heb er juist nog gekocht hahaha

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig