6 juni 2014

Summerproof: Wilkinson Sword Intuition Naturals en Quattro for Women Bikini


Voor wie niet naar het weerbericht kijkt: er komen geweldig mooie dagen aan! Mijn geluk kan niet op en omdat het misschien van korte duur is (je weet immers nooit...) geniet ik van elk moment. Met zulk zonnig weer komen de benen en oksels weer tevoorschijn, dus krijgen de zomeredities van Wilkinson Sword ook een plekje op mijn blog. Beide zijn een twee-in-een, de ene met een ingebouwde trimmer, de andere met ingebouwde scheercrème.


De Quattro for Women Bikini is een scheermesje en waterdichte (doucheveilige!) bikinitrimmer in een. Het kreeg voor de gelegenheid een zomers koraalkleurig jasje en twee verkwikkende en verzorgende ingrediënten in de strips van het scheermesje: papaja en parelpoeder. Papaja bevat natuurlijk vitamientjes en antioxidanten die ervoor zorgen dat wondjes snel genezen. Het papaja-enzyme verwijdert ook dode huidcellen. Het parelpoeder haalde men uit Chinese geneeskunde, waar zoetwaterparels die werden vermalen tot poeder, huidverzachtende eigenschappen bleken te hebben.


De Intuition Naturals Sensitive Care heeft vier mesjes omgeven door een blok vaste en verzorgende scheercrème. Je hoeft dus niet meer met een aparte bus scheerschuim de douche in, wat uitermate goed werkt als je lui gehaast bent. En het is dan ook nog eens speciaal voor de gevoelige huid, want gemaakt met aloë vera en vitamine E.

Je krijgt niet superveel schuim, maar wel genoeg om vlot en glad te scheren. De scheerkop had van mij nog net iets beweeglijker gemogen, ik krijg namelijk heel snel scheerwondjes als ik niet oplet. Zowel bij de Bikini als de Intuition Naturals krijg je trouwens een 'kapstokje' dat je ergens kan hangen en waar je de mesjes aan kan laten drogen.

Geniet van het zonnige weekend!

Wilkinson Sword Quattro for Women Bikini - € 11,99 & 3 vervangmesjes voor € 8,29
Wilkinson Sword Intuition Naturals Sensitive Care - € 10,39 & 3 navulverpakkingen voor € 11,99


BeautyLoves
Share:

6 opmerkingen

 1. Die intuition naturals ziet er erg fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er goed uit en zo handig ;-)
  Ik kende dit alles nog niet.

  Fijne en hele zonnige dagen Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die Wilkinson Quattro hangt hier in de normale roze versie in mijn douche en ik wil nooit nog wat anders! Het koraalkleurtje is ook wel mooi :-) Voor ingebouwde scheercrème heb ik het minder.

  <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben niet echt voor scheren, ik ben meer voor epileren (behalve mijn oksels dan!) maar deze zien er wel erg goed uit!

  Liefs,
  Marlies - Golden Mirrors & Pink Bows

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hebben! Alles wat 't scheren minder ambetant maakt wil ik hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De scheermesjes van Wilkinson vind ik ook wel top! Ik gebruik enkel de Intuition op reis, dan hoef ik alvast geen scheerschuim mee te nemen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig