1 juni 2014

Londen shoplog!


Mijn shopdag in Londen is voorbij, maar geen nood, de buit is binnen en ik heb alles vastgelegd in een filmpje.

Londen is een shopwalhalla met een oneindig aantal shops die je nooit allemaal gezien kan hebben tijdens een dagtrip, dus kocht ik eigenlijk alleen maar beauty en negeerde de fashion. Keuzes, keuzes.

Ik had op voorhand een lijstje gemaakt (lang leve het internet) waar ik mij redelijk goed aan gehouden heb. Enkel Too Faced bleek onmogelijk te vinden... ofwel heb ik er serieus naast gekeken, ofwel is het merk van Londense bodem verdwenen. Jammer, want ik had nood aan een nieuwe Shadow Insurance.


Al kan dat de pret niet bederven, want mijn armen waren zo goed als lam toen ik 's avonds thuis kwam en dan weet je dat je een geweldig shopke hebt geplaceerd. And then some, want zaterdag deed ik nog even verder.

Enjoy en fijne zondag!


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. het is een mooi shopke wat je daar geplaceerd hebt :)

  naar selfridges en la bottega wil ik ook eens gaan. de ene winkel ligt wel al wat korterbij dan de andere :D

  fijn dat je een leuke dag had, ook al had je een moeilijke start, met de trein, grrrr ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je moet zeker eens een bezoekje brengen aan Fenwick, daar verkopen ze o.a. Louise Young brushes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je filmpjes zo fijn om te bekijken, je hebt heel leuke dingen gekocht in Londen :D Ik wil ook nog een keertje naar Londen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, de blush van Hourglass is zo mooi. Ik ben ook benieuwd naar de badproducten van Soap & Glory. Ben van plan om deze zomer ook een dagje te shoppen in Londen en dan gaan er zeker een paar producten mee naar huis

  BeantwoordenVerwijderen
 6. too faced kon je gewoon bij Boots vinden (de grootste) en daarnaast hebben ze die denk ik ook in ofwel Debbenhams of Selfridges. Maar bij Boots heb ik het in elk geval gezien, wel vrij goed verstopt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, je had veel moois geshopt en mooie high heels ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 't Is een schande dat ze Hourglass niet verkopen in Belgiƫ!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel erg leuek aankopen!! Nu wil ik zelf ook nog eens gaan shoppen in londen :p
  Trouwens zijn er in La Botega nog schoenen tot maat 43? Ik hou ook zo van schoneen, maar bij mij is dat vooral omdat ze mij nooit passen... Ik denk dat ik ze daarom altijd 'to die for' vind :p
  Maar als ze daar nog steeds schoenen tot maat 43 hebben, moet ik er binnenkort zeker nog eens een kijkje gaan nemen!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig