31 mei 2014

Life behind the blog: London, baby!Véél te lang geleden, zo'n persoonlijke post, maar ik herbegin met een leukerd: mijn shopdagje in Londen! Zo'n dagje op en af is vrij vermoeiend, maar helemaal de moeite waard.

Enkele maanden geleden legden bestie C. en ik de datum vast en boekten onze tickets. De Eurostar is niet zo goedkoop, dus je kan best ruim op voorhand boeken en dan koop je een retourtje overkant Kanaal voor € 88,00. Startplek was Brussel-Zuid, dus we vertrokken met de trein in Hasselt. Enfin, dat was toch het plan, want ineens verdween de trein van het bord, zonder verdere communicatie. Daar sta je dan. De volgende trein nemen, was geen optie wegens de Eurostar missen, dus mijn vriend heeft ons in zeven haasten tot Leuven gebracht, waar we nog een andere trein konden nemen. Gelukkig voor ons, want in Leuven hoorden we dat de trein die we eigenlijk in Hasselt hadden moeten nemen, intussen al meer dan een uur vertraging had in vergelijking met het oorspronkelijke vertrekuur aka forget about it.

Soit. Niet echt vlogwaardig, dus mijn vlog begint ook pas na de check-in. Tien adrenalinestoten en een check-in later, stonden we namelijk eindelijk op Britse grond. Andere verplaatsingen zijn eigenlijk vrij vlot gegaan, ik verbaas mij elke keer weer over de efficiëntie van de Londense Underground, geweldig!Eerste stop: Marble Arch en dan een sprintje over Oxford Street en enkele zijstraten. Superdrug, Selfridges, Boots, Victoria's Secret, Space NK, John Lewis, ... we hebben ze allemaal gezien. Bij Selfridges spotte ik deze wereldbol bij YSL maar evenzeer leuke notitieboekjes. Kijk hoe schattig!

Bij House of Fraser heb ik nog even gekeken naar het Naked 3 palet, om te besluiten dat er te veel roze tinten in zaten en ik er eigenlijk geen meerwaarde in zag. Met mijn Naked, Naked 2 en Naked Basics heb ik eigenlijk al meer dan voldoende. Wat mij uiteraard niet tegenhield om bij Charlotte Tilbury toch een oogschaduwpalet te shoppen... ;-)


We liepen ook binnen bij de Disney-winkel. Daar was het een en al vrolijkheid en sprankel, maar in de kelder stond er toch ook een mini-rekje voor Maleficent, de nieuwe kaskraker-to-be. Ik heb hem nog niet gezien, maar lang zal het (hopelijk) niet meer duren!


Pauze bij Starbucks met White Caffè Mocha en carrot cake. Yum! 's Middags aten we bij Pret, na de zware carrot cake ging ik voor een superfoods salade en een gezond fruitdessertje.


Namiddag ging het richting Covent Garden. Daar kan je enkele hele leuke beauty shops vinden: Dior, Chanel én Burberry liggen er vlak naast elkaar, gevolgd door Ladurée. Not too shabby for Stamie.
Ook cute: een volledige Moleskine-shop! Liefhebbers van notitieboekjes en lijstjes, het moederschip ligt in Covent Garden!Een Lush-avontuur later (die in Covent Garden is blijkbaar verdwenen, dus wij weer de metro in richting Regent Street), ploften we neer bij Wagamama. De dumplings neem ik de volgende keer terug gestoomd in plaats van gefrituurd, maar mijn yaki soba was lekker.


De terugreis verliep vlotjes, al was ik te moe voor een echt vlogeinde, dus je ziet mij de volgende ochtend weer met een hese stem en op halve snelheid. Goed nieuws voor de nieuwsgierigen: de shoplog heb ik inmiddels al opgenomen en die krijgen jullie héél snel te zien!


BeautyLoves
Share:

12 opmerkingen

 1. jihaaaa, een vlog, heel fijn is dat ;D

  en ik ben razend benieuwd naar de shoplog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Wat balen van die treinen zeg.. Liefs <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje en mooie foto's! Ben al benieuwd naar de shoplog :D en wat een geluk dat je vriend jullie nog naar Leuven heeft kunnen brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk filmpje en mooie foto's! Ik ben zeer benieuwd naar de shoplog ;-)

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die cake ziet er lekker uit! Super leuk foto's trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo leuk! Deze superfoods salade had ik de vorige keer ook bij Pret :P En Bij Wagamama was ik een keer in Amsterdam geweest, wist niet dat ze het ook in Londen hebben! Ik ben heel benieuwd naar je shoplog! Londen is zo leuk, ik moet nog een paar weekjes wachten en dan ga ik er ook heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amaai wat een verslag, meid, al die foto's zien er zo mooi en leuk uit! Londen freakin' rocks :-) Je hebt het duidelijk naar je zin gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah London <3 ! Ben er nog maar geweest en mis het alweer.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke vlog! Als ik dit zo zie wil ik ook nog is snel naar London! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zoveel leuke foto's!! Ik wil ook nog eens terug!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke vlog! Ik wil er ook naartoe :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig