12 juni 2014

Summerproof: Babyliss Duo 710 & Guerlain Terracotta Sunless


Mooie, zonnige dagen = scheren, epileren, smeren. En dan nog zo'n vierhonderd andere stappen. Met veel liefde gebruik ik een heel arsenaal aan producten, maar vandaag zet ik er drie in de spotlight.De nieuwe Babyliss Duo epilator gaat voor maximaal resultaat: de V-Capture Technology houdt in dat de twee koppen elk een andere kant opdraaien om zo je huid strak te trekken en minder gevoelig te maken en de 60 pincetten in V-vorm trekken tegelijkertijd het maximaal aantal haartjes uit. Zo snel mogelijk, zo pijnloos mogelijk om dan zo lang mogelijk haarvrij te zijn.

De gebogen kop past perfect op mijn benen en ik voel helemaal niets van dat strak trekken van de huid, zo vlot gaat het. Ik ben nu niet meteen de grootste softie, dus voor mij is dit snel en gemakkelijk epileren. Als je pas begint, kan het misschien helpen om je onder de douche te epileren (de Babyliss Duo is waterproof, dus het kan best): het warme water verzacht de haren en je huid en dat maakt het allemaal net wat aangenamer.


Daar sta ik dan, gladde benen en al... maar totaal nog geen zomerkleur voor dit kantoorplantje. Guerlain en zomer, dat zijn echter twee handen op een buik, denk maar aan hun geweldige Terracotta poeders. Samen met onder andere Aqua Allegoria Lemon Verde (the yum!), Gloss d'Enfer in Nahema Smack (koraalroze gloss done right) en de prachtige Terra Tropica bronzer (binnenkort ook op de blog!), creëert deze Terracotta Sunless Tinted Self-Tanning Gel een warme zomerlook.

Sunless is een getinte zelfbruiner voor het lichaam én het gezicht, wat het voordeel heeft dat je direct van een delicaat goudbruine teint bent voorzien. Hier kan je dus meteen mee buiten komen, want de zelfbruiner ontwikkelt zich daarna zonder dat je er verder veel aan moet doen.

Ik zorg er wel voor dat ik op voorhand goed scrub en ik ben nog altijd verliefd op de romige Honeymania scrub van The Body Shop. Sunless is een hydraterende zelfbruiner en is verrijkt met pure arganolie, dus achteraf gebruik ik geen body lotion meer. En... ietwat ongewoon voor een zelfbruiner, maar deze ruikt echt heerlijk. Er zit uiteraard DHA in, nodig voor de kleurontwikkeling, maar daar ruik ik niets van, ook niet nadat de kleur zich al ontwikkeld heeft. Hoe Guerlain het doet, geen idee!

De kleur heeft wel een kruidige, warme ondertoon en er zit hier beduidend meer rode ondertoon in dan bijvoorbeeld mijn Vani-T zelfbruiner (die zag je al in dit filmpje, binnenkort review!). Ik moet dus opletten met de hoeveelheid die ik aanbreng, want anders kan het er op mijn bleke huid snel onnatuurlijk uitzien. Reden te meer voor mij om zeker een self-tanning mitt te gebruiken, want dat voorkomt rare vlekken en maakt het aanbrengen eens zo eenvoudig.

Na een uurtje wordt de kleur beduidend dieper en merk je dat de zelfbruiner echt is beginnen werken. Zonder bijwerken, houdt deze op mij een drietal dagen, daarna vervaagt hij en moet ik de restjes wegscrubben want dan blijft de kleur niet meer egaal op mijn benen hangen.

Babyliss Duo epilator - van € 79,90 tot 119,90
The Body Shop Honeymania body scrub - 200 ml voor € 15,00
Guerlain Terracotta Sunless Tinted Self-Tanning Gel - 150 ml voor € 51,00


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

 1. Oh wauw, deze zelfbruiner lijkt me super fijn! Bedankt voor de tip! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh, zo te zien heb je al heerlijk zitten graaien in die scrubpot :D

  zelf heb ik producten uit de terracottalijn van guerlain van vorig jaar, o.a. de jambes gazelle of hoe 'ie ook noemt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er heel goed uit!
  Ik ben zeer benieuwd naar het bovenstaande product van TBS.
  Die zal ik zeker kopen. Ze hebben zoveel heerlijke bodybutters etc..

  Happy Friday Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yep, ook nog steeds fan van de Honey Mania producten hier! En die epilator klinkt echt wel goed. Ben alleen bang dat ik weer ga afgaan op goeie reviews en dan zelf uiteindelijk toch minder geweldige ervaringen heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die bodyscrub is echt heerlijk eh! Waar haal jij je self-tanning mitt? Ben er al zo lang naar aan het zoeken maar vind dat maar niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die bodyscrub is echt heerlijk eh! Waar haal jij je self-tanning mitt? Ben er al zo lang naar aan het zoeken maar vind dat maar niet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er eentje in Londen gekocht en de twee andere komen van Vani-T! Ik heb het zelf nog niet in het Kruidvat gespot, dat zou wel eens mogen, eigenlijk.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig