11 juni 2014

Charles Worthington Volume & Bounce Texturising Spray

Charles Worthington Volume & Bounce Texturising Spray

In Londen spotte ik deze Charles Worthington Volume & Bounce Texturising Spray, op mijn rondje YouTube regelmatig genoemd als de betaalbare dupe van de prijzige Oribe Dry Texturizing Spray. Een vergelijkend onderzoek is er niet van gekomen, want zoals gezegd is die van Oribe aan de prijzige kant en was dat niet echt iets waar ik mijn centen aan wilde uitgeven. Deze roze en budgetvriendelijke dupe vloog echter heel snel mijn shoppingmandje in!

Met de Volume & Bounce Texturising Spray krijg je een soort van backcomb effect zonder je haar te moeten touperen. Een handige manier om je haar er voller en een pak volumineuzer te laten uitzien, maar het semi-messy effect moet je er wel bij nemen. Het resultaat is een beetje zoals dat van een droogshampoo, maar dan zonder de droogshampoo. Not too shabby.

Gebruiken is simpel: goed schudden en dan vanop een 15 cm aanbrengen op droog haar. Een gewone haarspray heb je daarna niet meer nodig, want dit product doet het allemaal. Niet van het kaliber ik kan niet leven zonder, wel eentje om te kopen tijdens een volgende London visit.
Share:

6 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig